Tutkimus selvitti minkä tyyppistä seksiä harrastavat naiset pettävät todennäköisemmin.

Oletko koskaan pettänyt kumppaniasi aikaisemmin ja miettinyt tulisiko niin tapahtumaan tulevaisuudessa?

Tutkimuksen mukaan on olemassa eräs tekijä, joka viittaisi siihen että petät kumppaniasi uudestaan.

Tulosten mukaan naiset jotka feikkaavat orgasmin pettävät puolisoaan todennäköisemmin.

Mitä tutkimuksessa kävi ilmi?

Archives of Sexual Behaviour tutki 138 naisen ja 121 miehen seksielämää parisuhteen aikana, samalla heiltä kysyttiin orgasmeista ja pettämisestä.

Naisten orgasmien intensiivisyydellä ja yleisyydellä oli vain vähän tekemistä sen kanssa pettäisivätkö he puolisoaan.

Mutta oli olemassa selvä yhteys naisen tavasta feikata orgasmeja ja kuinka todennäköisesti hän tulisi pettämään puolisoaan.

Mitä enemmän orgasmeja nainen oli feikannut, sitä todennäköisemmin hän oli pettänyt aikaisemmissa suhteissa ja tulisi pettämään myös tulevaisuudessa.

Kuinka moni nainen feikkaa orgasmeja?

Seksiasiantuntija, Dr Tammy Nelson, että todella moni nainen on esittänyt seksin aikana – jopa 80 prosenttia naisista kertoi feikanneensa orgasmin.

Aiempien tutkimusten mukaan orgasmin feikkaavat naiset eivät olleet tyytyväisiä kumppaneihinsa, tai eivät pystyneet kertomaan toiveistaan sängyssä – joka saattaa selittää miksi he etsivät tyydytystä muualta.

Dr Nelson kertoo että suurin osa naisista ei saa orgasmia pelkän yhdynnän avulla.

”Suurin osa naisista tarvitsee suoraa klitorikseen kohdistuvaa stimulointia 7 – 45 minuutin ajan ja ellei hän anna merkkejä kuten voihkintaa ja ääntelyä, et tiedä oletko edes lähellä.”

Asiantuntijoiden mukaan lesbot saivat useammin orgasmeja kuin heteronaiset.

Mielenkiintoinen tutkimus, joka saattaa auttaa uskottomuudesta kärsiviä ihmisiä. Puhumalla ja itsensä tutkiskelun avulla löytää todennäköisemmin onnen kuin pettämällä omaa puolisoaan.