Tämä on luultavasti itsestäänselvyys, mutta suurin osa vanhemmista tekee kaikkensa oman perheensä suojelemiseksi.

Joten tragedian hetkellä vanhemmat ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin pitääkseen huolta siitä, että läheisiä satuttaneet henkilöt saavat ansaitsemansa opetuksen.

André Bamberskin näennäisesti täydellinen perhe-elämä tuli päätökseen saksalaisen lääkärin astuessa mukaan kuvioihin – tämän vuoksi käytti tämän seurauksena seuraavat 30 vuotta suunnitellessaan kostoaan – mikään ei kuitenkaan sujunut alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

Suurin osa vanhemmista tekisi kaikkensa suojellakseen perhettään.

Ranskalaisen perheenisän, André Bamberskin, näennällisesti täydellinen perhe-elämä loppui kuitenkin kuin seinään ja hän janosi kostoa.

1

1938 vuonna Natsien valtaamassa Ranskassa syntynyt mies vangittiin saksalaisten toimesta ja kuljetettiin Puolaan. Lopulta toinen maailmansota päättyi ja mies selvisi hengissä koettelemuksista.

Hänen elämänsä ei kuitenkaan muuttunut helpommaksi.

2

1970-luvun lopullta André teki töitä kirjanpitäjänä ja eli onnellista perhe-elämää yhdessä vaimonsa, Danièlen, sekä lastensa Kalinkan ja Moroccon kanssa. Tuolloin heidän perheensä tapasi saksalaisen lääkärin nimeltä Dieter Kromback, joka tulisi olemaan ei toivottu tuttavuus Andrén elämässä.

3

Dieterillä oli hurja jo ennestään kummallinen historia. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli kuollut 24-vuotiaana ja mies oli kyllästynyt myös toisessa avioliitossa.

Tuolloin Dieter tapasi Daniéllen ja vietteli hänet – kaksikko aloitti salasuhteen.

4

Daniéle ja Dieter menivät naimisiin vuonna 1977. Tilanne paheni entisestään, kun André ei saanut enää tavata lapsiaan, jotka olivat muuttaneet äidin ja Dieterin kanssa Landaun kaupunkiin, Saksaan. Perhe asui Dieterin äidin luona ja lääkäri yritti kaikin keinoin pyyhkiä Andrén pois heidän elämästään.

5

Sama meno jatkui useiden vuosien ajan. Vuonna 1982 sattui kuitenkin tragedia.

Andrén tytär, Kalinka, oli 15-vuotias pyrkiessään ranskankieliseen sisäoppilaitokseen.

6

Kamala uutinen iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, Kalinka oltiin löydetty kuolleena makuuhuoneestaan.

Kukaan ei tiennyt miksi terveeltä vaikuttanut tyttö oli yhtäkkiä menehtynyt. Totuus alkoi kuitenkin pikku hiljaa valjeta…

7

Heinäkuun 9. päivä, vuonna 1982, Dieter oli antanut Kalinkalle rauta-kobolttiruiskeen, kyseessä oli aine, jota hänen muutkin läheisensä olivat saaneet aikaisemmin. Dieter väitti, että ruisku olisi parantanut nuoren tytön anemian.

Tässä oli ollut kuitenkaan vielä kaikki.

8

Myöhemmin samana päivänä, Dieter myönsi antaneensa Kalinkalle unilääkkeen. Mikään näistä tekosyistä ei kuulostanut järkevältä Andrén mielestä, joka oli edelleen shokissa kamalasta uutisesta.

Ei kulunut kuitenkaan kuin tovi, kunnes André sai tietää, millaisia tekoja Dieter oli valmis tekemään…

9

André huomasi erikoisten tapahtumien aikajanan ja jokin ei täsmännyt. Hän pyysi viranomaisia tutkimaan asiaa tarkemmin.

Lopulta viranomaiset suostuivat tutkimaan asiaa ja Andrén pahimmat pelot kävivät toteen.

10

Viranomaiset saivat selville, että Dieter myrkyttämisen lisäksi raiskannut Kalinkan lukuisia kertoja.

Samaan aikaan Daniéle oli ollut miehensä aivopesemä ja pysynyt tämän rinnalla.

11

Kun Dieter pidätettiin, André pystyi vain toivomaan, että Saksan oikeusjärjestelmä laittaisi hänet maksamaan tekosistaan.

Dieter kuitenkin vapautettiin puutteellisten todisteiden vuoksi. Oikeudenkäynnissä ei pystytty todistamaan, että hän olisi tappanut Kalikan tahallisesti.

Tämä uutinen oli Andrélle liikaa.

12

Jopa muutkin uhrit nousivat esiin ja kertoivat Dieterin kammottavista tekosista – seksuaalirikoksista huolimatta saksalaiset viranomaiset eivät suostuneet palauttamaan miestä takaisin Ranskaan, jossa Dieter oltaisiin tuomittu.

13

Nämä uutiset saivat Andrén järkyttymään. Mies ei ollut vain menettänyt perhettään ja tytärtään, sillä tekosista vastuussa oleva mies käveli edelleen vapaana.

Tuosta päivästä lähtien André päätti tehdä mitä vain kostaakseen Dieterille.

14

André otti oikeuden omiin käsiinsä ja aikoi hoitaa tehtävän loppuun, vaikka siihen kuluisi vuosikymmeniä.

15

André saapui Saksaan vuosia myöhemmin. Hän etsi tyttärensä murhaajaa, mutta huomasi Dieterin kadonneen kuin tuhka tuuleen.

Kukaan ei tiennyt, missä lääkäri oli. Hetken kuluttua kävi ilmi, että Dieter oli matkustanut piilopaikkaan.

16

Kalinkan murhasta oli kulunut jo lähes 20 vuotta, mutta André ei suostunut luovuttamaan. Vuonna 2009 oli enää kolme vuotta aikaa, kunnes syytökset mitätöitäisiin, Andrén oli siis toimittava.

Hän kehitteli hullun suunnitelman.

17

André kasasi säästönsä – noin 30,000 dollaria – ja palkkasi miehet kidnappaamaan Dieterin ja kuljettamaan hänet takaisin Ranskaan.

Kidnappaajat onnistuivat nappaamaan Dieterin kiinni ja kuljettamaan hänet Ranskaan – tämä ei kuitenkaan tiennyt hyvää Andrélle.

18

André pidätettiin Dieterin kidnappaamisesta, sillä kidnaappaaminen oli tilanteesta huolimatta rikos.

André sai vuoden vankeustuomion. Samaan aikaan kidnappaajat dumppasivat Dieterin oikeustalon eteen ja kiinnittivät hänet aitaan käsiraudoilla. .

20

Andrélla meni 28 vuotta, kunnes Dieter tuomittiin Kalinkan murhasta, muiden ihmisten huumaamisesta ja raiskauksista. Dieter sai 15 vuoden vankeustuomion. André sai vihdoin oikeutta tyttärelleen, joka oli joutunut Dieterin rikosten uhriksi.

Tällaiset tapaukset ovat todella valitettavia, mutta en voi olla nostamatta hattua Andrélle, joka taisteli perheensä puolesta vuosikymmenten ajan. 

Jaa tämä hurja tarina Facebookissa!