Kuinka paljon rakastat suuria kissapetoja? Tarpeeksi että voisit yöpyä niiden keskellä? “Lion Housen” konseptissa on kyse juuri tästä.

Leijonat ovat eläinkuntamme rakastetuimpia, pelätyimpiä ja kunnioitetuimpia eläimiä. Leijonat tarvitsevat kuitenkin suojelua, sillä ihmisillä on tapana ampua niitä viihteen tai bisneksen vuoksi.

Tällä kertaa pääset tutustumaan mielenkiintoiseen konseptiin: Lion House tarjoaa yösijaa ihmisille, jotka ovat valmiita yöpymään 77 leijonan keskellä.

Talo

Leijonilla ei tehdä bisnestä

”Vieraat saavat elää leijonien vierellä, seurata niiden majesteettista elämää”, Suzanne Scott, kertoo Mail Online-uutisille ja jatkaa:

”Ihmiset pääsevät seuraamaan leijonien luonnollista käyttäytymistä ja kuinka kissat käyttäytyvät toisten seurassa laumassa – kaiken tämän näkeminen paikan päältä on todella kiinnostavaa, hellyttävää ja kiehtovaa. Leijonamme elävät leijonien turvakodissa ja vieraat eivät saa koskea niihin. Vieraat pääsevät kuitenkin katsomaan upeita kissaeläimiä todella läheltä ja he maksavat yöpymisestä voittoa tavoittelemattomalle yhdistyksellemme, jonka avulla pidämme leijonat turvassa ja suojeluksessa. Se on win win!” 

Talon vuokraaminen maksaa noin 90 euroa yöltä ja talo sijaitsee keskellä leijonien turva-aluetta. Talon sisältä löytyy kotoisa takka, hyvin varusteltu keittiö, suuri makuuhuone, grilli ja Wi-Fi.

Uskaltaisitko yöpyä talossa, jonka ympärillä kävelee 77 leijonaa? 

Jaa artikkeli Facebookissa, jos tiedät ystävän joka haluaisi tänne!