Kehon muokkaaminen ei itsessään ole uusi ilmiö. Ihmiset ovat tuunanneet ja muokanneet kehojaan jo aikojen alusta saakka.

Hiljattain on kuitenkin alettu tekemään entistä erikoisempia muokkauksia, jotka järkyttävät herkimpiä katsojia. Ihmiset ovat matkustaneet jopa Australiasta asti Tukholmassa sijaitsevaan muokkaussalonkiin, jossa heidän korvan sisäpuoli leikataan kokonaan pois. Kyllä, kuulit oikein.

Ruotsalaisen kauneussalongin mukaan toimenpiteessä poistetaan korvan ulko-osan keskimmäinen osa.

Studion omistaja, Chai Maibert, kirjoitti sosiaalisessa mediassa seuraavasti: ”@charlesvbentley matkusti Australiasta asti minun suorittamaan toimenpiteeseen paikassa @calmbodymodification. Olen todella otettu!”

Kuva otettiin lähes välittömästi toimenpiteen jälkeen, joten korva näyttää melko rajulta.

Ihmisillä oli paljon sanottavaa tästä kyseenalaisesta toimenpiteestä.

”Venytetyt korvat ovat niin valtavirtaa. Korvan poistattaminen on kuitenkin… hengellistä.”

”No tässä se nyt sitten on. Tyhmin asia, jota ole koskaan nähnyt.”

Osa ihmisistä oli huolissaan että toimenpide voisi vaurioittaa kuuloa, joten Chai päätti selvetää asiaa väärinkäsitysten välttämiseksi.

”Toimenpide saattaa vaikuttaa tietystä suunnasta tulevien äänien kuulemiseen ensimmäisen viikon tai kahden aikana. Lopulta kuulo kuitenkin palautuu takaisin normaaliksi ja takaapäin kuuluvat äänet saattaa itse asiassa kuulla paremmin.”

Chai tekee myös kielen halkaisuja. Kuva: Facebook

Kuuloasiantuntija ei kuitenkaan ollut samaa mieltä Chain selityksen kanssa.

”Olen audiologi ja tämä saa silmäni vuotamaan verta. Koko julkaisu, kuva, kaikki. Ole kiltti ja älä mene tähän toimenpiteeseen ajatellen että se ei vaikuta kuuloosi”, aufiologi Sar Gilani kirjoitti.

”Ole kiltti ja ajattele maalaisjärjellä ennen kuin teet tällaisia toimenpiteitä. Kiltti.”

Minä taidan jättää tämän trendin väliin. Jaa uutinen Facebookissa, jos sinäkin.