Tämä neropatti on yksi todiste kännisen tuurista. Floridalainen mies oli poistunut strippiklubilta todistajien mukaan kännissä, lähtenyt ajamaan omalla autolla, tippunut auton kyydistä, ajanut itsensä yli ja poistunut paikalta ilman isompia vammoja. Tilanne ei ollut päättynyt tähän, vaan auto oli vierinyt viereisen asunnon seinään samalla, kun hän oli paennut paikalta. Asunnossa sisällä nukkumassa ollut nainen oli saanut lieviä vammoja.

Tapahtuma oli käynyt Floridassa Orlandon kaupungissa 25. lokakuuta aamuyöllä. Poliisi on nyt tiedottanut tapahtuman jälkeen, että 28-vuotias mies oli poistunut paikalta ja hänet oli kiinniotettu 31. lokakuuta. Strippiklubilla työskennellyt ovimies kertoi poliisille, että autoa ajanutta mieshenkilöä oli varoitettu ajamasta humalassa. Kaiken lisäksi tämä harkintakyvyn hävittänyt känninen oli unohtanut ajokorttinsa strippiklubille ja auton sekä todistajien lisäksi oli hänet helppo osoittaa paikalle. Kuitenkaan mitään pitäviä todisteita alkoholista ei jälkikäteen voi todentaa, että hänellä oli alkoholia veressä.

Videota katsoessa ei voi kuin ihmetellä, että pahempaa ei käynyt. Toinen iso kysymys on, että miten voit ajaa itse itsesi yli.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=W4IxrgT6_2s

Lähde: Clickorlando.com