Houstonista kotoisin oleva nainen julkaisi hirvittävän tarinan, joka liittyy hänen tyttärensä Elsa-nukkeen. Perheenäidin mukaan nukke laulaa ollessaan pois päältä ja palaa takaisin, kun se heitetään roskiin.

Emily Madonia osti tyttärelleen Elsa-nuken joulukuussa vuonna 2013. Nukkeen oltiin ohjelmoitu Frozen elokuvan sitaatteja ja ikoninen Let It Go -kappale, joka lähti soimaan, kun nuken kaulakorussa olevaa nappia painettiin.

Kaikki oli hyvin kahden vuoden ajan, mutta vuonna 2015, nukke alkoi puhua englannin- ja espanjan kielellä. Nukke oli aikaisemmin puhunut vain englannin kieltä. Tämän jälkeen nukke alkoi laulaa ja puhua satunnaisesti, vaikka se oli pois päältä. Perhe ajatteli, että kyseessä oli jonkinlainen bugi tai vika. Tilanne muuttui kuitenkin entistä oudommaksi, kun Emily päätti heittää nuken roskiin… Nukke palasi takaisin heidän luokseen. 

No niin ihmiset, vakavasti, me tarvitsemme apua. Te jotka ette ole kuulleet Elsa-nuken tarinaa, Mat heitti nuken roskiin viikkoja sitten, mutta löysimme sen puiselta penkiltämme”, Madonia kirjoitti Facebookissa ja jatkoi: 

”Joten me suljimme nuken roskapussiin ja laitoimme tämän roskapussin toisen roskapussin sisään, joka oli täynnä muuta roskaa. Laitoimme tämän jälkeen roskapussin kaikkien tynnyrissä olevien roskapussien alle ja seuraavana päivänä roska-auto haki lastin pois. Hieno, eikö? Me lähdimme kaupungille ja unohdimme asian. Tänään Aurélia sanoi, ”Äiti, näin tänään Elsan takapihallamme.” 

Monien muiden tavoin Emily kuvitteli, että joku heidän lähipiiristään pilailisi ja tekisi näitä jäyniä perheelle. Tarkemmin ajateltuna tämä oli kuitenkin mahdotonta, sillä kukaan ei ajaisi kaatopaikalle, etsisi nukkea käsiinsä ja palauttaisi sitä takaisin. Muutenkin kyseessä oli sama nukke, sillä Emilyn mukaan siinä oli jälkiä, jotka pystyi tunnistamaan. 

”Nukessa on kynän jälkiä, jotka tyttäreni on tehnyt. Tämän vuoksi se on helppo tunnistaa”, Emily kirjoittaa.

”Loogisimmat ajattelijat ovat sitä mieltä, että kyseessä on pila. En kuitenkaan käsitä miten se on mahdollista, kun näimme roska-auton vievän nuken pois muiden jätteiden kanssa.”

Elsa-nuken tullessa takaisin toisen kerran, perhe päätti ottaa toisenlaisen lähestymistavan. Niinpä he lähettivät sen ”internet-tutulle” Minnesotassa ja eivät antaneet omaa osoitettaan, jotta hän ei voisi lähettää nukkea takaisin. ”Riivattu” nukke nauroi Emilyn mukaan 30 sekunnin ajan, kun hän valmisteli lähetystä. Tätä ei ollut sattunut koskaan aikaisemmin. 

Emily kertoi nuken saapuneen perille Minnesotaan, jossa nuken vastaanottanut henkilö kiinnitti sen. Jos nukke kuitenkin päättää karata niin mies on luvannut tunkea sen metalliputken sisälle ja upottaa sen järveen. 

Ihmiset kysyivät miksei Emily vain polttanut nukkea ja hän vastasi: ”koska siitä ei olisi ollut mitään hyötyä, jos nukessa on jotain, niin se tulee ulos. Sen sisältöä ei voi tuhota polttamalla. En edes tiedä onko mikään tästä totta. Halusin kuitenkin nuken pois kodistani ASAP. Olin kyllästynyt siihen, että nukke palasi ja piiloutui erikoisiin paikkoihin.” 

Emily on kuitenkin onnellinen, että nukke on yli 2000 kilometrin päässä. Hän oli yllättynyt kuinka moni yliluonnollisista ilmiöistä kiinnostunut ihminen otti häneen yhteyttä.

 

Jos tämä tarina kirotusta nukesta ei ole mielestäsi tarpeeksi kuumottava niin Internet on täynnä samankaltaisia tarina.