Kuva: luckyraccoon / Shutterstock.com
Kuva: luckyraccoon / Shutterstock.com

Perheenäiti halusi pitää veljekset yhdessä, jotta he eivät myöhemmin joudu etsimään toisiaan.

Vuonna 2004 Melissa Grovesin 6-vuotias tytär Autumn toivoi joululahjaksi pikkuveljeä. Seuraavana vuonna hän saikin kaksi adoptoitua veljeä.

Nyt kymmenen vuotta myöhemmin adoptoituja veljiä on peräti kahdeksan. Nuorin pojista, Zayn, adoptoitiin perheeseen ihan vasta, marraskuun lopulla.

Grovesin perheeseen adoptoidut pojat ovat kaikki saman naisen synnyttämiä.

”Haluan heidän pysyvän yhdessä”, Groves sanoi ABC Newsin mukaan ja lisäsi usein kuulleensa adoptoitujen etsivän kadonneita sisaruksiaan aikuisiällä.

”En halunnut sitä minun pojilleni”, hän jatkoi.

Groves ja hänen aviomiehensä saivat pian häidensä jälkeen kuulla, etteivät he todennäkösesti voineet saada yhdessä biologisia lapsia, joten he päättivät kokeilla sijaisvanhemmuutta.

Alun perin perheeseen piti tulla vain yksi poika, mutta heitä pyydettiinkin ottamaan veljekset, Noah ja Chase, jotka olivat silloin 3-vuotias ja lähes 2-vuotias. Jännityneet Grovesit päättivät pian adoptoida veljekset.

Adoptoinnin virallistuttua perhe sai yllättävän puhelun; Noahin ja Chasen äiti oli synnyttänyt poikavauvan, joka tarvitse heti kodin.

”Siitä ei ollut epäilystäkään. Miten olisin voinut kieltää pojiltani ja uudelta lapselta mahdollisuuden olla yhdessä”, Groves taustoitti poikien tuloa perheeseen.

Sama toistui viisi kertaa vuosien aikana ja ABC Newsin mukaan poikien biologinen äiti on välillä Facebookin kautta ilmoittanut Grovesille olevansa raskaana. Biologinen äiti on jokaisen raskauden kohdalla toivonut olevansa valmis äidiksi, mutta se ei ole hänen huumeongelmansa takia onnistunut.

”Hän ei ole paha ihminen. En voi edes kuvitella sitä tuskaa, jota hän on käynyt läpi”, Groves sanoi ja kertoi olevansa muutaman kerran vuodessa biologiseen äitiin yhteydessä.

Groves halusi jakaa tarinansa, koska toivoi sen valaisevan tuhansien lasten ahdinkoa ja tarvetta hänen perheensä kaltaisille perheille ottaa lapsia kasvatettavaksi.

Lähde: ABC News