34-vuotias Sonia Singh häpeili aluksi harrastustaan, mutta nyt siitä on tullut hitti ympäri maailmaa.

Sonia Sigh on 34-vuotias nainen Tasmaniasta. Hänellä on ikäisekseen hieman lapsellinen harrastus, jonka hän myöntää huvittuneena myös itselleen. Hänen harrastuksen kohteena on Bratz-nuket ja niiden uudelleen meikkaus.

Sonia käyttää pääosin vanhoja Bratz-nukkeja, joilla ei enää leikitä. Hän pyyhkii niiltä nykyiset meikit pois ja taiteilee nukeille täysin uudet, mutta nykyaikaan sopivammat meikit. Meikkaamisen lisäksi hän myös pukee nuket uusiin vaatteisiin, jotka hänen äitinsä on kutonut.

Aluksi Sonia häpesi touhujaan ja meikkasikin nukkeja ainoastaan silloin, kun kotona ei ollut muita. Kun hänen miehensä kuuli Sonian harrastuksesta ja näki nuket, oli hän niistä täysin myyty. Hän myös rohkaisi Soniaa laittamaan kuvia nukeista sosiaaliseen mediaan.

Sonia kuvitteli saavansa Facebokissa korkeintaan pari sataa seuraajaa, mutta seuraajia tulikin huomattavasti enemmän nimittäin yli 13 tuhatta. Sonian harrastuksesta uutisoitiin mm. lehdessä Espanjassa ja ympäri maailmaa muissakin sosiaalisissa medioissa.

Katso video, mitä Sonia saa nukeille aikaan:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=lG-7e1vaB18#t=21