18-vuotias Chloe Hyams ei päättänyt valita perinteistä uraa ja suorittaa opintojaan loppuun. Sen sijaan Lontoosta kotoisin oleva nainen päätti ruveta varakkaiden miesten seuralaiseksi.

Chloe saa kuukaudessa 1500 – 3500 euroa jokaiselta mieheltä – tähän summaan ei sisälly matkoja tai muita lisiä. 18-vuotiaan mukaan suhteet ovat pelkästään henkisiä ja toverillisia eikä hän harrasta asiakkaidensa kanssa seksiä. Chloen mukaan tapaamisia jokaisen miehen kanssa kertyy 2-4 per kuukausi eli yhteensä 12-24 kpl/kk.

Emme tiedä kuinka kauan tapaamiset kestävät, mutta on varmaa että Chloen tuntipalkka on huima. Jos suhteet ovat oikeasti vain kaverillisia, niin täytyy sanoa että nuori nainen on tehnyt erinomaisen uravalinnan. Hänen asiakkaansa ovat luonnollisesti todella varakkaita liikemiehiä, joten Chloe pääsee suuren palkan lisäksi nauttimaan parhaista ravintoloista ja luksusliikkeistä.

En tiedä sinusta, mutta minä voisin tapailla ihmisiä ja olla heille kaveri, jos saisin näin paljon rahaa kuukaudessa. :D

Harva ihminen voi sanoa tienaavansa 20 000 euroa kuukaudessa! Alla kuvia tästä sievästä kaunottaresta.