shutterstock_187292258

Nykyään eri laitteissa on hyvin monia ominaisuuksia. Niitä on jopa niin paljon, ettei kaikki käyttäjät edes tiedä niistä.

Ominaisuuksia on hyödyllisiä ja toki myös vähemmän hyödyllisiä. Se mikä on toiselle hyödyllinen, voi toiselle olla täysin hyödytön. Kyseiset seikat huomioon ottaen, jokaista ominaisuutta tulisi arvostaa.

Seuraavassa 7 vinkkiä ja kikkaa, joita et ehkä tiennyt olevan Samsun Galaxy S5 -älypuhelimessa.

1. Voit lukita puhelimen ja avata sen käyttämällä sormenjälkitunnistetta. Voit siis toisin sanoen avata puhelimen turvalukituksesta siten, että puhelin tunnistaa oikean käyttäjän sormenjäljen.

2. Jos puhelimesi varastetaan, puhelimesi ottaa etukameralla kuvia ja lähettää niitä numeroon, jonka pystyy määrittämään asetuksista. Kun ominaisuus on säädetty asetuksista, voi sen aktivoida hädän hetkellä painamalla kolme kertaa pikaisesti virtanappia.

3. Download Booster -ominaisuuden avulla voit ladata yli 30mb kokoisi tiedostoja nopeammin. Ominaisuudessa puhelin käyttää 4G ja WiFi -yhteyttä yhdistetysti.

4. Kaatuiko puhelimen päälle vettä tai se kastui kovassa sateessa? Ei haittaa, sillä Samsung Galaxy S5 on tehty kestämään vettä.

5. Puhelimessa on 16-megapikselin laadukas kamera. Kuvista saat vieläkin laadukkaampia käyttämällä kamera sovelluksen lisäominaisuuksia.

6. Kosketusnäytön käyttäminen hanskat kädessä. Lisäämällä kosketusnäytön herkkyyttä, voit käyttää puhelinta myös kylmällä säällä hanskat kädessä.

7. Galaxy S5 -älypuhelimen näyttö on iso. Sitä voi olla hankalaa käsitellä yhdellä kädellä. Onneksi tämä on huomioitu ja voit muuttaa asetuksista näytön kokoa siten, että sitä on helpompi käsitellä yhdellä kädellä.

Lähde: ItPro