Seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuminen voi olla todella pelottava ja traumatisoiva kokemus.

Osa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuneista henkilöistä ei välttämättä uskalla tehdä mitään, sillä he pelkäävät millaisia jälkiseurauksia reagoinnilla voi olla. Valitettavan usein saamme lukea tapauksista, joissa mies sanoo että nainen ei sanonut mitään tai pistänyt vastaan, joten ”kouraisin häntä vitsillä takapuolesta” – idioottimaisempaa ajattelutapaa on vaikea keksiä…

Tämä nainen ei kuitenkaan pelännyt, kun eräs hyypiö tuli ja otti hänen pepustaan kiinni

Tässä on Leanna, 26-vuotias nainen joka nousi kuuluisuuteen, kun hän mottasi seksuaalista ahdistelijaa turpaan Dublinissa.

Leanna Carr julkaisi 21. päivä huhtikuuta Twitteriin kuvan, jossa hän esitteli turvonneita rystysiään.

Ja ihmiset halusivat tietenkin tietää, mitä oli tapahtunut…

2

Ahdistelija oli tarrannut kiinni Leannan pepusta, mutta hän ei osannut odottaa naisen kovaa reaktiota.

Hän ei myöskään tiennyt, mitä Leanna harrasti.
3

Leanna Carr on voimanostaja, jonka vuoksi hän käy ahkerasti kuntosalilla.

Tällä kertaa voimista oli myös hyötyä, kun hän pääsi mottaamaan miestä suoraan päin näköä.

4

”En ole koskaan väkivaltainen, enkä ole koskaan aikaisemmin lyönyt ketään… Mutta suutuin niin valtavasti ja kehossani oli paljon adrenaliinia, joten reagoin lyömällä häntä.”

5

Leanna kuitenkin myöntää ettei hän välttämättä olisi uskaltanut lyödä miestä, ellei hän olisi ollut julkisella paikalla.

Case oli kuitenkin jälkeenpäin sitä mieltä, että miehelle tuli antaa opetus, jotta hän ei ahdistelisi muita naisia.

6

”Muutamia vuosia sitten, olisin luultavasti ollut shokissa ja kävellyt vain pois… ja sama mies olisi jatkanut viattomien naisten ahdistelua.”

7

”Ei ole väliä, missä maassa sinä asut. Seksuaalista ahdistelua tapahtuu eri puolilla maailmaa ja suurin osa naisista ei tiedä oikeaa tapaa, jolla tällaisiin tilanteisiin tulisi reagoida.”

8

Leanna ei jälkikäteen ollut varma siitä, toimiko hän tilanteessa oikein. Hänen twiittinsä lukeneet miehet ja naiset olivat kuitenkin sitä mieltä, että ahdistelija sai ansaitsemansa opetuksen.

Päivitys onkin tähän päivään mennessä kerännyt yli 25 tuhatta tykkäystä.

Ahdistelija ei enää varmasti tarraa kiinni muiden viattomien naisten takapuoliin – jaa uutinen, jos Leanne teki mielestäsi täysin oikein!