Ahdistunut karhu pakotetaan rullalaudan päälle – seuraavaksi kouluttaja saa ansaitsemansa opetuksen

Ihminen jää todennäköisesti aina kakkoseksi, kun se joutuu painimaan karhun kanssa.

Sirkuksissa ”esiintyvät” villieläimet ovat usein sairaita sekä fyysisesti että henkisesti. Ihmiset näkevät parrasvaloissa ”hauskan” esityksen, mutta verhojen takana tapahtuva todellisuus on usein traagista. Villieläimet vangitaan, kuljetetaan sirkuksen tiloihin, jonka jälkeen niitä aletaan kouluttamaan käyttämällä apuna väkivaltaa ja muita ikäviä keinoja.

En itse käy katsomassa minkäänlaisia sirkusesityksiä, joissa on mukana villieläimiä. En halua tukea toimintaa, jossa eläimen vapaus riistetään ja siitä tehdään ihmisille suunnattua viihdettä. Myös vanhempien tulisi olla tarkkana etteivät he vie lapsiaan esityksiin, jotka tapahtuvat villieläinten kustannuksella.

Karhu

Kun mitta tulee täyteen

Venäläisessä sirkuksessa ollut karhu pakotettiin rullalaudan päälle, jonka jälkeen sen mitta tuli täyteen. Karhu syöksyi kouluttajansa kimppuun ja salin tunnelma muuttui hetkessä kaoottiseksi. Esitys järjestettiin Volgogradin lähistöllä.

Muut kouluttajat yrittävät hakata karhua kepeillä, jotta se päästäisi irti maassa makaavasta miehestä. Kouluttaja näytti selviävän hyökkäyksestä kohtuullisen vähillä naarmuilla, sillä veikkaan että karhun kynnet ja hampaat oltiin poistettu varmuuden vuoksi – tämä tekee esityksestä entistä säälittävämmän.

Voit katsoa alapuolelta, kun kouluttaja saa maistaa omaa lääkettään.

Jaa juttu Facebookissa, jos villieläimiä kouluttavat sirkukset ovat mielestäsi vastemielisiä ja toivoisit että ne kielletään!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.