Äiti joutuu viemään tyttärensä ensiapuun – päiväkodin valvontakamera paljasti kamalan totuuden

Lapsen jättäminen ensimmäistä kertaa päiväkotiin on suuri päätös, joka voi aluksi jännittää sekä vanhempia että lasta itseään.

Tracy Blinov oli noin vuosi sitten jättänyt seitsemän kuukauden ikäisen tyttärensä Montanassa sijaitsevaan ”Busy Hands” -nimiseen päiväkotiin.

Facebook / Tracy Blinov
Facebook / Tracy Blinov

Ei ollut mennyt kauan, kun äiti sai puhelun päiväkodin työntekijältä – kyseessä oli puhelu, jonka äiti tulisi muistamaan ikuisesti.

Päiväkodin työntekijät kertoivat että Tracyn tytärtä oltiin purtu – niinpä äiti kiirehti päiväkotiin nähdäkseen mitä oli tapahtunut.

Paikalla odotti järkyttävä näky

Tracyn tytärtä, Elianaa, ei oltu purtu vain kerran – lapsen kasvot olivat täynnä toisen lapsen aiheuttamia jälkiä.

Joskus pienet lapset tappelevat ja riitelevät, tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Tracy oli kuitenkin todella ihmeissään siitä, miksi kukaan ei ollut puuttunut tilanteeseen.

Tracy oli saanut käsiinsä valvontakameran tallentaman videonauhan, josta kävi ilmi että hänen tytärtään oltiin pahoinpidelty yli minuutin ajan, kunnes yksi tarhan työntekijöistä oli erottanut lapset.

Elina oli saanut kasvoihinsa kymmenen puremaa ja jälkiä oli myös vartalon alueella.

Tracy päätti käynnistää tutkinnan selvittääkseen miksi kukaan ei ollut puuttunut lasten tilanteeseen.

Elianaa purrut tyttö oli 2-vuotias ja hän oli vasta saapunut päiväkotiin. Sama tyttö oltiin siirretty pois edellisestä päiväkodista, jossa hän oli purrut toista lasta. 2-vuotiaan tytön äiti ei ollut maininnut asiasta mitään, jonka vuoksi nykyisen päiväkodin hoitajat eivät tienneet mahdollisesta vaarasta.

Busy Hands -päiväkodin työntekijät toteavat että he eivät olisi ottaneet tyttöä hoitoon, jos äiti olisi kertonut aiemmin sattuneesta tapauksesta.

Eliana sai pahoinpitelyn jälkeen antibioottikuurin, mutta hän toipui vammoistaan erinomaisesti.

Busy Hands -päiväkoti päätti tapauksen jälkeen vähentää lapsien määrää niin että jokaisella hoitajalla on maksimissaan kaksi lasta huolehdittavana. Tämän tulisi ehkäistä tapauksia, joissa hoitajat eivät yksinkertaisesti ehdi näkemään ja vahtimaan kaikkia lapsia samanaikaisesti.

Pienet lapset eivät välttämättä ymmärrä että he voivat vahingoittaa toisiaan, siksi lastenhoitajien tulee olla jatkuvasti valveilla.

Millaisia kokemuksia sinulla on päiväkodeista? Onko lapsia liikaa, jonka seurauksena työntekijät eivät ehdi katsoa kaikkien perään?

Jaa juttu Facebookissa, jos tällaista ei saisi mielestäsi tapahtua missään olosuhteissa! 

Lähde: abcfoxmontana.com 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.