Huonon omatunnon kanssa on inhottava elää. Ja joskus jopa varkaat välttävät huonon omatunnon hankkimista. Valvontakameralle tallentunut varkaus on on levinnyt netissä hyvästä syystä: varas nimittäin ryösti naisen ja palautti hänen rahansa välittömästi huonon omatunnon vuoksi.

Kiinalaiset uutiskanavat jakoivat videon sosiaaliseen mediaan, jossa veitsellä aseistautunut mies hiipii naisen taakse joka on nostamassa rahaa pankkiautomaatista.

Paniikissa ollut nainen antoi miehelle kaikki rahansa, Kiinalaisten uutissivustojen mukaan rahaa oli noin 350 euroa.

Varas ei kuitenkaan tyytynyt 350 euroon, sillä hän pyysi naista näyttämään pankkitilinsä saldon. Nainen suostui empimättä. Tämän jälkeen hän kirjautui uudestaan automaattiin ja tilin saldo näytti puhdasta nollaa.¨

Seuraavaksi tapahtui jotain uskomatonta.

Varas alkoi hymyillä, jonka jälkeen hän antoi kaikki rahat takaisin naiselle. Valvontakameralle tallentuneella videolla näkyy, kuinka varas poistuu paikalta välittömästi ja nainen yrittää prosessoida mitä juuri on tapahtunut.

Tapaus sattui Heyuanin kaupungissa, Etelä-Kiinassa. Varas saatiin myöhemmin kiinni ja tuomittiin aseellisesta ryöstöstä.

Osa videon katsoneista ihmisistä on kuitenkin julistanut varkaan Robin Hoodiksi, sillä hän ilmeisesti varastaa rahaa rikkailta ja antaa ne köyhille.