Nettihuijari joutui melkoisen kaaoksen keskelle, kun hän yritti varastaa rahaa väärältä tyypiltä.

Netissä on jäätävä määrä huijauksia ja huijareita, joita tulisi varoa. Hyvänä nyrkkisääntönä voikin pitää sitä, että tuntemattomille ei tulisi koskaan antaa henkilökohtaisia tietoja, kuten vaikkapa salasanoja tai verkkopankkitunnuksia. Pankit eivät nimittäin koskaan kysy tällaisia tietoja viestien tai sähköpostien välityksellä. 

Yksi yleinen huijausmetodi on feikkiprofiilin luominen, jossa hyvännäköistä naista käytetään ”syöttinä”. Nainen kertoo rakastavansa miestä ja tekevänsä kaikkensa hänen eteen, MUTTA sitä ennen miehen tulee maksaa 100-1000 euroa rahaa, jotta homma saadaan käyntiin – ei kuulosta kovin loogiselta, mutta huijareita ei olisi ellei joku menisi silloin tällöin lankaan. 

Tässä tapauksessa kävi juurikin näin, kun mies sai viestin ”kauniilta mallilta”, jolla oli myös erikoinen sivubisnes. Miehellä oli mahdollisuus tienata rahaa helposti, hänen täytyi vain ensin luovuttaa verkkopankkitunnuksensa naiselle. Noh… Tällä kertaa mies veti kuitenkin pidemmän korren, kun hän trollasi huijaria 100-0. 

Voit lukea viestien välityksellä käydyn keskustelun alapuolelta: 

En voi uskoa, että huijari pysyi näin kauan mukana tarinassa. 😀

Jaa uutinen, jos tällaiset opetukset ovat mielestäsi yksi Internetin parhaita puoli.

Talleta 50€ – Saat jopa 107 ilmaiskierrosta ja 100€ pelirahaa!x