Slingshot-laitteet eli jättiritsat ovat suosittuja laitteita erityisesti turistikohteissa. Viime aikoina ihmisten tietoisuuteen on kuitenkin kantautunut liian monia kyseisiin laitteisiin kytköksissä olevia onnettomuuksia.

Floridasta kotoisin oleva nainen ja hänen ystävänsä olivat päättäneet jättää menemättä Panama City Beachilla sijaitsevaan Cobra Adventure Parkin jättiritsaan. Jättiritsa ampuu metallikehikon sisällä istuvat ihmiset kohti taivasta ja laitteen sivussa olevat narut ”pitävät huolen” turvallisuudesta.

Tässä tilanteessa ei ollut monesta sekunnista kiinni, että laitteessa istuneiden miesten henki olisi lähtenyt. Kuvittele, että lennät kymmenien metrien korkeuteen yhden narun varassa ja sinkoudut tämän jälkeen maahan yli 100 kilometrin tuntinopeudella – lopputulos ei taatusti ole edullinen kannaltasi.

Oli miten oli – tällä videolla olevat ihmiset huijasivat kuolemaa viime sekunnilla. Jos olet menossa slingshot-laitteeseen niin suosittelen ettet missään nimessä katso tätä videota.

Jaa uutinen Facebookissa, jos olet joskus käynyt slingshot-laitteessa.