Kiinteistövälittäjät kohtaavat uransa aikana mitä erikoisimpia kohteita.

Miltä sinun unelmiesi talo näyttäisi? Olisiko se rustiikkinen omakotitalo metsän keskellä vai kattohuoneisto vilkkaassa kaupungissa? Olisiko sisustus uusinta uutta vai vanhanaikaista ja kodikasta? Sillä välin, kun haaveilet unelmiesi talosta, voimme näyttää sinulle kirjan kääntöpuolen – eli sen, miltä painajaismaiset talot näyttävät sisäpuolelta.

Voin sanoa että kiinteistövälittäjillä oli taatusti vaikeuksia saada näitä kohteita kaupaksi. Kuvat julkaisiin Real Estate Agent Photos nimisessä blogissa ja pääset kohta katsomaan, miltä painajaismaiset kohteet näyttivät.

Nappasivat kuvat sellaisenaan

Kiinteistövälittäjät olivat niin järkyttyneitä näistä kohtiesta, etteivät he edes vaivautuneet siistimään mitään ennen kuin ottivat ”myyntikuvan”. Osa kodeista näytti aivan kauhuelokuvasta napatulta kohtaukselta, kun taas toisissa oli jäätävä sisustus.

Voin sanoa että ”pientä pintaremonttia” -tv-ohjelmassa esiintyvät henkilöt olisivat saaneet näistä mukavaa haastetta. :D

Jos haluat katsoa, millaisia lääviä ihmiset pistävät tänä päivänä myyntiin, niin löydät kaiken oleellisen oheisista kuvista: