Somessa voi kommentoida ilman pelkoa siitä, että joutuu vastaamaan teoistaan? No ei ihan aina, jonka vuoksi kannattaa olla tarkkana siitä mitä sanoo.

Netissä entistä IBF- ja WBO liittojen ylemmän kevytsarjan maailmanmestaria haukkunut henkilö meni kauhusta kankeaksi, kun hän joutui kohtaamaan Zabdiel Judahin silmästä silmään.

Kuka Zabdiel Judah on?

Zabdiel Judah on 27. lokakuuta 1977 Brooklynissä syntynyt yhdysvaltalainen ammattilaisnyrkkeilijä. Zabdiel on entinen ammattilaisten IBF- ja WBO liittojen ylemmän kevytsarjan maailmanmestari.

Onkin siis sanomatta selvää, että harva ihminen koko maailmassa pystyisi päihittämään Zabdielin rehdissä taistelussa ilman apuvälineitä. Netissä on kuitenkin tuhansia ihmisiä, jotka voisivat sanojensa mukaan ”hakata” Zabdielin. No tämä kaveri oli yksi heistä ja nyt hän sai tilaisuuden seistä sanojensa takana.

Kovia kommentteja netissä laukonut kaveri ei ollutkaan niin kova livenä

Tilaisuuden koittaessa kaverilla valahti löysät housuun, eikä hän tuntunut saavan sanaa suustaan. Luulen, että tämä video toimii loistava opetuksena jonka kommentoija muistaa ikuisesti.