Jokainen mies tietää, kuinka arka paikka alapää oikein on – pieni isku saattaa tuntua siltä, kun joku löisi vasaralla koko alavatsan aluetta. Ehkä siksi pelkkä ajatus tästä tarinasta sai minut vaivalloiseksi.

47-vuotias mies oli rakastellut tyttöystävänsä kanssa ja kaikki oli sujunut suunnitelmien mukaan. Aamulla mies oli herännyt ja huomannut, että sukukalleuksissa oli jokin vikana.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun mies oli rakastellut uuden tyttöystävänsä kanssa. Mies tunsi aktin aikana erikoista kipua, mutta oli jatkanut loppuun asti hurmoksessa välittämättä erikoisesta tunteesta, The Sun kirjoittaa.

Aamulla, 12 tuntia myöhemmin penis oli kuitenkin mennyt tunnottomaksi ja mies oli rientänyt lääkäriin. Koko alapää oli ruhjeinen ja turvonnut, virtsan mukana oli tullut myös verta.

Couple sex issues:Sex light

Lääkärit tekivät tutkimuksensa ja totesivat miehen peniksen olevan murtunut.

Peniksen murtuma ei ole lainkaan niin epätavallinen tapahtuma, sillä erektiossa olevan siittimen paisuvaiskudos saattaa revetä ja aiheuttaa suunnatonta kipua. Peniksen murtumisen yhteydessä myös virtsaputki voi revetä, ja niin oli käynyt juuri tämän miehen tapauksessa.

Desire and Reality

Mies joutui tuota pikaa leikkaukseen, jossa vauriot saatiin korjattua. Lääkärit olivat kuitenkin kehottaneet pitämään pientä taukoa petipuuhista, jotta penis saisi toipua rauhassa rankasta koettelemuksesta.

Jaa tarina varoituksena ystävällesi, jolla on aina kova vauhti päällä! 

Lähde: Thesun.co.uk