Ukonilma kiehtoo ja kauhistuttaa ihmisiä – ota itsellesi hetki aikaa ja katso tämä henkeäsalpaava videopätkä, jonka Dustin Farrel kuvasi kesän aikana.

Majesteettinen valoilmiö, kova rysäys ja jyrinä – luonto osaa järjestää parhaat ilotulitukset. Olen pienestä pitäen pitänyt ukonilmasta ja katsellut välkkyvää taivasta aina tilaisuuden koittaessa. Juuri siksi ihastuin Dustin Farrelin kuvaamaan videoon, jossa hidastetut salamat pieksevät taivasta.

Transient” on kokoelma parhaita videoita, jotka onnistuin nappaamaan 2017 kesän aikana. Jahtasin ukonilmoja yli kuukauden ajan ja matkustin yhteensä 32 000 kilometriä. Tämä oli yksi haastavimmista projekteista, johon olen koskaan ryhtynyt. Projekti oli stressaava sekä henkisesti, että fyysisesti”, Dustin Farrel kertoo ja jatkaa:

”Oli ainakin 10 päivää, jolloin palasin kotiin häntä koipien välissä, eikä minulla ollut minkäänlaista kuvamateriaalia, vaikka olin matkustanut 10 tunnin aikana lähes 800 kilometriä. Mukana oli myös päiviä, jolloin tulin kotiin leveän hymyn kanssa, jota kesti useamman tunnin ajan. Salamat ovat kuin lumihiutaleita, jokainen niistä on erilainen.”

Voit katsoa videon alapuolelta:

Jaa video ystävillesi, jotka pitävät ukonilmasta!