Ennen avioliittoa esiintyvä katumus ei välttämättä ole niin harvinaista kuin voisi kuvitella. Tämä tapaus on kuitenkin äärimmäinen esimerkki siitä, mitä voi tapahtua, kun joku haluaa välttää naimisiin menon hinnalla millä hyvänsä.

Shanghaista, Kiinasta kotoisin oleva nuori mies oli menossa naimisiin tyttöystävänsä kanssa, mutta tajusi ennen häitä ettei hän haluaisi viettää kyseisen naisen kanssa koko loppuelämäänsä. Niinpä hän kehitteli suunnitelman varmistaakseen ettei näin kävisi. Chen -niminen mies ei ollut uskaltanut sanoa asiaa suoraan tyttöystävälleen, joten hän päätti tehdä rikoksen ja muuttaa (toivottavasti) tyttöystävänsä mielipiteen.

Sosiaalinen asema ja maine ovat todella tärkeitä ominaisuuksia kiinalaisessa kulttuurissa, joten Chen kuvitteli, ettei tyttöystävä haluaisi mennä rikoksen tehneen miehen kanssa naimisiin. Mies kuvitteli, että häät peruttaisiin sillä välin, kun hän olisi vangittuna. 

Chen oli viime viikolla kävellyt satunnaiselle tanssitunnille Shanghaissa ja varastanut bluetooth-kaiuttimen tietäen huoneistossa olevista valvontakameroista. Hänen tavoitteenaan oli jäädä kiinni ja saada tuomio varkaudesta. Poliisit saivat Chenin kiinni nopeasti ja mies kertoi heille rehellisesti miksi hän oli päätynyt tekemään rikoksen.

”Tyttöystäväni haluaa mennä kanssani naimisiin, mutta minä en halua naida häntä. Tiesin, että jäisin kiinni. En kuitenkaan osannut odottaa, että saisitte minut kiinni näin nopeasti.” 

Amatöörivaras kertoi valinneensa kaiutinmallin, joka maksoi noin 290 dollaria – hän halusi varmistaa, että varastettu tuote olisi tarpeeksi kallis, jotta poliisi kiinnostuisi rikoksesta. Hän ei kuitenkaan halunnut viedä liian kallista tuotetta ettei alkuperäinen omistaja tulisi liian surulliseksi. 

Kiinalaisen median mukaan Chen on edelleen poliisin huostassa, mutta ei tämän hetken tietojen mukaan tule olemaan vangittuna kauaa. Kukaan ei vielä tiedä toimiko miehen nerokas idea tulevaan morsiameen… 

Olen sitä mieltä, että asian olisi voinut selvittää huomattavasti helpommin puhumalla!