Thaimaalainen mies sai tuntea ystävien ja sukulaisten raivon, kun hän lavasti kuolemansa Facebookissa ja pyysi vaimoa keräämään rahallisia lahjoituksia hautajaisia varten.

Tachawit J.’n Facebook-kaverit luulivat ystävänsä olevan hyvässä kunnossa, joten he olivat shokissa kuullessaan että heidän Tachawit oli menehtynyt sunnuntaina. Hänen vaimonsa oli julkaissut lukuisia kuvia ruumiista, jonka nenään oli laitettu puuvillaa – vaimo oli kirjoittanut Facebookiin: ”Viimeinen kuva ennen kuin suljen hänen Facebookinsa, rakastan sinua!”

Tachawitin ystävät ja kollegat kyseivät mitä ihmettä miehelle oli tapahtunut, vaimo kertoi että mies oli kuollut pitkän taistelun jälkeen astmaan ja syöpään.

Tachawit-fake-death-750x563

Kukaan ei tiennyt että mies oli sairas

Osa Tachawitin ystävistä kirjoitti ettei heillä ollut hajuakaan miehen sairaudesta, mutta vaimo kertoi hänen esittäneen ”kaiken olevan ok.” Tachawitin kuolemasta levinnyt uutinen sai läheiset ystävät tarjoamaan rahaa tukeakseen leskeksi jäänyttä vaimoa. Tachawitin vaimo ei kuitenkaan pelkästään odottanut yhteydenottoja, sillä hän teki aloitteen soittamalla kaikille Tachawitin ystäville pyytääkseen rahaa hautajaiskustannusten kattamista varten.

Nimettömänä pysyttelevä vaimo soitti jopa Tachawitin äidille kertoen kamalan uutisen ja pyytäen taloudellista tukea. Surun murtama äiti keräsi nopeasti kasaan yli 500 euroa ja lähetti rahat leskelle, jotta ruumis voitaisiin kuljettaa miehen kotikaupunkiin. Äiti otti samalla yhteyttä paikalliseen temppeliin hoitaakseen hautajaiset ja muuta tarvittavat järjestelyt.

Tachawit-fake-death2

Jopa äitiä huijattiin

”Vaimo soitti minulle ja kertoi että poikani on kuollut”, Tachawitin äiti kertoo paikallisille journalisteille ja jatkaa:

”Hän sanoi etteivät rahat riitä ruumiin valmisteluun, joten lähetin hänelle rahat heti saman päivän aikana.”

Seuraavana päivänä, Tachawitin ruumis piti kuljettaa äidin luokse, jossa läheiset ja sukulaiset voisivat nähdä Tachawitin viimeistä kertaa, mutta ketään ei kuitenkaan saapunut paikalle. Hautajaisten lähestyessä yksi miehen serkuista päätti soittaa vaimolle ja kysyä viivästyksestä. Serkun yllätykseksi, hänen ”kuollut” Tachawit vastasi puhelimeen, mutta sulki puhelun välittömästi kuultuaan kuka oli langan toisessa päässä.

Tachawit-fake-death3

Pariskunta jäi nopeasti kiinni

Hautajaiset peruttiin ja korvaamattomista kuluista oli kertynyt jo 1500 euron potti. Äiti kertoo katkaisseensa kaikki yhteydet poikaansa ja hänen vaimoonsa, mutta kertoi ettei aio nostaa syytettä poikaansa vastaan.

Tachawit J.’n tarina nousi monien uutissivustojen etusivulle ja samalla ystävät sekä kollegat astuivat esiin ja kertoivat lisää Tachawitin ahneudesta. Tachawit oli aiemmin varastanut kollegansa lompakon saatuaan tietää että hän oli aikeissa luovuttaa saman päivän aikana temppelille suuren summan rahaa.

Tachawit ja hänen vaimonsa eivät ole kirjoittaneet tapauksen jälkeen mitään Facebookiin, mutta heidän ystävänsä jatkavat raivoamista sosiaalisessa mediassa.

”Senkin äpärä, kadumme sitä että kävimme samaa koulua kanssasi. Uutinen satutti meitä. Pidä huoli ettet näe minua enää koskaan. Painu helvettiin”, yksi Tachawitin entisistä koulukavereita toteaa Facebookissa.

Pariskuntaa vastaan ei nostettu ainuttakaan syytettä, mutta Tachawit ja hänen vaimonsa voivat silti saada 4500 euron sakot ja/tai jopa 10 vuotta vankeutta, paikallinen lakimies Gerdphol Geawgerd kertoo.

Tachawit ei ole ensimmäinen ihminen, joka on lavastanut oman kuolemansa. On kuitenkin todella hurjaa että hän antoi oman äitinsä kärsiä saadakseen muutamia satasia!

Tachawit ei poistanut Facebook-tiliään, eikä myöskään poistanut kuvia ”ruumiistaan”. Hän katuu tekojaan ja vaihtoi kuviensa kuvaukseen ”Anteeksi että olin paskamainen.”

Lähde: odditycentral.com