Vezuelalaisnainen vei korsetin käytön äärimmäisyyksiin.

Aleira Avedano on 25-vuotias venezuelalaisnainen. Hän on aina haaveillut mallin urasta. Valitettavasti kukaan ei antanut Aleiralle mahdollisuutta lukuisista yrityksistä ja hakemuksista huolimatta.

Lopulta Aleira keksi, että erottuakseen joukosta, hänen täytyy näyttää erilaiselta kuin muiden tyttöjen. Aleira halusi tehdä jotain, mistä hänet muistettaisiin – keinoja kaihtamatta. Aleira halusi superlaihan vyötärön.

Joten Aleira päätyi käyttämään korsettia päivin ja öin – hän otti asun pois päivittäin vain tunnin ajaksi.

6 vuotta kului ja tuona aikana naiselle tehtiin muutamia leikkauksia. Tänä päivänä Aleiralla on omasta mielestään ”unelmien vartalo.” Hänen vyötärönsä ympärysmitta on vain 50 senttimetriä.

Muut kutsuvat Aleiraa ”ampiaisnaiseksi”. Nainen on kuitenkin kerännyt huomiota ja mainetta, jota hän alunperin janosi kovasti. Toiset pitävät hänen vartalostaan, kun taas toiset pitävät sitä todella erikoisen näköisenä

Ilkeistä kommenteista huolimatta, Aleira on tyytyväinen vartaloonsa ja saamaansa suosioon. Hänen mielestään toimenpide oli välttämätön unelmien toteuttamiseksi. Jokainen ihminen saa päättää omasta elämästään ja siitä, mitä vartalolleen tekee. Pääasia tässäkin jutussa on se, että Aleira on itse tyytyväinen ulkonäköönsä.

Aleiran sisäelimillä voi olla melko ahdasta! Jaa juttu Facebookissa ja katso mitä ystäväsi sanovat.

Lähde: wnews.world