Anonyymina pysyttelevä nainen kutsuu itseään ”ILoveRedLips” nimellä. Hän kertoo muille todella kiusallisesta tilanteesta, joka tapahtui turkkilaisessa kylpylässä, Pariisissa.

Naisen lentomatka Yhdysvalloista Pariisiin oli maksanut noin 500 euroa. Hotelli maksoi lähemmän 700 euroa. Millainen suhteellisen kallis hotelli sitten oli? Aivan kamala.

Nainen kertoo tapahtuneesta seuraavasti:

– Varasin matkan Pariisissa sijaitsevaan luksuskylpylään, paikka oli saanut paljon positiivisia arvosteluja.

Kaikkeen ei kannata uskoa

Me kaikki tiedämme kuitenkin sen, että netissä kaikkeen ei kannata luottaa. Tämä nainen sai kokea sen pahimman kautta.

– Kylpylän kotisivuilla oli muiden käyttäjien kirjoittamia arvosteluja, joissa kerrottiin että kylpylässä tulisi olla alasti, sillä uimapuvun kanssa uiminen olisi epäkohteliasta. .

B

Nainen kertoo, kuinka hän riisui vaatteensa, puki päälleen pehmeän kylpytakin, kunnes hänet johdatettiin rentoutumiseen tarkoitetulle alueelle, jossa oli uima-allas, sauna ja muita rentoutumiseen tarkoitettuja hoitoja. Yksi kylpylän työntekijöistä saapui seuraavaksi ottamaan naisen kylpytakin.

– Minä käännyin ja huomasin olevan ainut alaston ihminen koko huoneessa. Kaikilla muilla naisilla oli yllään uimapuvut. En tiennyt mitä minun olisi tullut tehdä, olin jo maksanut kaikista hoidoista ja en halunnut pukea ylleni likaisia vaatteita, jotka olivat olleet ylläni koko matkan ajan.

Päätti mukautua kiusalliseen tilanteeseen

Nainen seisoi muutaman sekunnin kauhusta kankeana, kunnes hän päätti suhtautua tilanteeseen niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

– Päätin olla välittämättä muista, tämän jälkeen huomasin ettei kukaan välittänyt alastomuudestani. Myöhemmin muutkin naiset saapuivat huoneeseen alastomina ja päätökseni oli osoittautunut entistä paremmaksi.

Minun on vaikea kuvitella itseni samankaltaiseen tilanteeseen – nainen hoiti epämukavan hetken esimerkillisesti ja muut ottivat hänestä mallia!

JA MUISTA! Älä usko kaikkeen, mitä netissä sanotaan – asiat kannattaa varmistaa henkilökunnalta.

Lähde: Boredpanda.com