Nainen osti kirpputorilta sormuksen ja piti sitä 33 vuoden ajan, tietämättään että se oli yli 740 000 punnan arvoinen. Miksi minulla ei voi olla tällaista onnea?

55-vuotias Debra Goddard osti sormuksen yli kolme vuosikymmentä sitten ja uskoi sen olevan valmistettu lasista – myöhemmin koruliikkeen työntekijö kuitenkin tutki sormusta tarkemmin ja kertoi että se oli 26.27 karaatin timantti.

Koru oli ollut Debran korulaatikossa, kunnes hänen äitinsä menetti kaikki rahansa perheessä olleen huijarin vuoksi. Hän vei korun arvioitavaksi saadakseen kerättyä hieman hiluja vararikossa olevalle äidilleen.

Debra toivoi salaa että sormus olisi edes muutaman satasen arvoinen, mutta totuus oli jotain aivan muuta.

”Meinasin pyörtyä, kun menin koruliikkeeseen ja myyjä sanoi minulle ’Tiedätkö mitä? Se on timantti.’ Olin koko yön hereillä, katsoin sormusta ja mietin mitä tekisin sille.” Debra kertoi The Sun-uutisille.

Koruliikkeen myyjä ohjasi minut huutokauppaan, jossa sen hintatarjoukseksi veikattiin 740 000 puntaa – lopulta hän sai käteen 470 000 puntaa. Ei lainkaan hassumpi sijoitus!

”Timantti oli hiottu lähes täydellisesti. Karma oli puolellamme, sillä äitini ryöstettiin ja saimme rahat takaisin”, Debra toteaa.

Hyväsydäminen Debra on tehnyt hyväntekeväisyystöitä ja tarjonnut elämänsä aikana kodin yli 20 lapselle sekä auttanut taloudellisissa ongelmissa painivaa 78-vuotiasta äitiänsä.

Kuva: TheSun

”Äitini pääsi lomalle Barbadokselle, näki Celine Dionin Las Vegasissa ja osti turkistakin”, Debra sanoo ja lisää lopuksi:

”Raha ei ole minulle tärkeää.”

Tässä tapauksessa voisi todeta että onni todella suosi sellaista henkilö, joka sen ansaitsi.

Jaa uutinen, jos tulit hyvälle mielelle. :)