Onko Isojalka sittenkin olemassa? Uusi video herätti intoa uskojien keskuudessa

Tuore videomateriaali mysteerisestä olennosta kävelemässä korvessa Kanadiassa on nostattanut suurta innostusta Isojalka-myyttiin uskovien keskuudessa.

YouTubeen viime viikolla ladatussa videossa näkyy kaukaisuudessa suurehko apinamainen olento, joka näyttäisi olevan tumman karvan peittämä. Olento kävelee metsäkukkulan ylitse ennen kuin katoaa näkyvistä.

27 sekuntia kestävän videon on kuvannut patikoimassa ollut pariskunta Missionissa, Brittiläisessä Kolumbiassa. Pariskunta otti valokuvia upeasta maisemasta, kun he huomasivat oudon olennon ilmestyvän esiin männyn luota.

Parin kuvaama video on saanut yli 260 000 katselua YouTubessa sen jälkeen, kun Legend Tracker julkaisi sen. Legend Tracker -eikkailusovelluksen kehittäjät pyysivät kuvamateriaalia Isojalasta ja muista legendaarisista otukissta ja saivat tuhansia videoita.

”Saamme aina paljon videoita ja kuvia, mutta tällä kertaa ne olivat oikein kivoja. Koetamme edelleen selvittää missä päin Missionia video on tarkalleen kuvattu ”, Play Mobilityn perustaja Miles Marziani kertoo.

Toisella Legend Trackerin saamalla videolla kiinalaiset turistit ottavat kuvia isojalkamaisesta otuksesta Pohjois-Amerikassa.

Katso alta Missionissa kuvattu video ja muodota oma mielipiteesi siitä, voisiko se todella olla myyttinen Isojalka, joka videolla näkyy:

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.