Pariskunta juhlisti häitään McDonald’sissa – ja muita eriskummallisia hääseremonioita

shutterstock_66686689

Brittipari meni naimisiin maistraatissa, mutta itse juhlavastaanotto pidettiin epätavallisessa paikassa, McDonald’sissa. Jotkut parit ovat menneet naimisiin yläilmoissa, jopa lentokoneen siipiin kiinnitettyinä.

Steven ja Emily Asher viettivät häävastaanottoaan hampurilaisravintolassa, koska sieltä saa tuoreen rouva Asherin lempiruokaa. Aviopari sai ravintolan yrittäjältä pullollisen shampanjaa lahjaksi, mutta kielsi heitä kuitenkin nauttimasta sitä ravintolassa.

Vaikka Mäkkäri ei ole sieltä romanttisimmista päästä juhlistaa naimisiin menoaan, tuli juhlat parille ainakin halvaksi. 33 vieraan häävastaanotto varatussa alueessa ravintolassa kustansi parille 150 puntaa.

Asherin pariskunta ei ole ensimmäinen, joka on keskinyt omalaatuisen tavan joko mennä naimisiin tai juhlistaa häitään. Telegraph listasi Ashereiden innoittamana kymmenen muuta erikoista tapaa viettää häitä:

Alberto dal Lago ja Karla Munguia menivät naimisiin veden alla tuodakseen samalla ilmi uhanalaisten haiden ahdinkoa. Pariskunta vaihtoi sormukset, viestitti valansa ja suuteli ennen kuin uivat takaisin pintaan.

Ruotsalainen pariskunta on ensimmäinen, joiden häitä vietettiin Klingon-tavalla. Sonnie Gustavsson ja Jossie Sockertopp matkustivat Lontooseen voidakseen mennä naimsiin perinteisissä Klingonin hääkaavuissa ja sopivilla teko-otsilla Destination Star Trek London -tapahtumassa. Aviopari halusi tehdä jotain erilaista ja romanttista. Inspiraationsa he saivat Star Trek: Deep Space Nine -sarjan yhdestä jaksosta.

Japanilaisen parin häissä epätavallista ei ollut paikka tai tapa vaan pappi. Pariskunnan vihki robottipappi nimeltä i-Fairy. Robotti on noin 120 senttinen istuessaan. Pariskunta valitsi robottipapin, koska he halusivat esitellä esimerkin uuden sukupolven androideista.

Yhdysvalloissa eräs pari meni naimisiin Empire State Buildingissä. Kaksikon kihlautuminenkin oli epätavallinen, sillä sormusten sijaan he ostivat talon. Laurie Ann Phillips ja Daniel Rosenthal olivat molemmat tahoillaan yksinhuoltajia tavatessaan. Käydessään yhdessä lastensa kanssa pilvenpiirtäjässä vuotta aiemmin, he halusivat yhteisen elonsa symbolina olevan kyseisen rakennuksen. Pariskunta halusi myös häät, jotka koko perhe muistaisi.

Rachel Pitt ja Garry Keates menivät naimisiin Lontoon vuosittaisen maratonin aikana. Pariskunnasta tuli ensimmäinen pari, joka on mennyt kristillisessä seremoniassa naimisiin kisan aikana. Pari otti pikapesun ennen valojen vaihtamista 50 vieraan edessä kirkossa Fleet Streetillä. Keates kantoi tuoreen vaimonsa maratonin maalilinjan yli seitsemän tuntia ja viisi minuuttia lähdön jälkeen.

Eräs parsikunta teki näyttävän sisääntulon häihinsä Kaliforniassa, kun he lensivät paikalle rakettirepuilla. Grant Engler ja Amanda Volf olivat molemmat vetäneet ylleen 63 000 punnan arvoiset vedellä toimivat reput saapuessaan tervehtimään vieraita hääseremoniassaan Newport Beachilla.

Hurjapäinen pariskunta vihittiin heidän ollessaan korkealla yläilmoissa kiinni lentokoneiden siivissä. Darren McWalters oli sidottuna kaksitasoisen koneen yläsiipeen ja hänen morsiammensa vastaavalla tavalla kiinnitettynä vieressä lentäneeseen koneeseen. Heidän vihkipappinsa lensi edellä kolmannen koneen kyydissä ja vihki pariskunnan ilmaviestintäjärjestelmän välityksellä. Vihkiminen toistettiin kaiuttimista maassa olelleelle seurakunnalle.

Liian korkealla ei kuitenkaan passaa lentää, kuten Kerin ja Jonathan Narcisse saivat huomata päätettyään mennä naimisiin kuumailmapallossa. Pari oli juuri vaihtanut valansa romanttisessa seremoniassa auringonlaskussa, kun tuulenpuuska pakotti heidän pilottinsa tekemään pakkolaskun. Eräs häävieraista tallensi koko tapahtuman kännykällään. Onneksi kukaan ei loukkaantunut vakavasti pakkolaskussa.

Brittiläisen Liverpool FC -jalkapallojoukkueen fanit olisivat halunneet mennä naimisiin joukkueen kotistadionilla Anfieldillä. Kun se ei onnistunut, pariskunta pukeutui jalkapallopaitoihin ja käveli alttarille Singaporessa You’ll Never Walk Alone -futishymnin soidessa.

Vähävaraisemmilla pariskunnilla on mahdollisuus Filippiineillä mennä naimisiin massaseremonioissa, jotka valtio maksaa.

Lähde: Telegraph


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.