Moni poliisi saa kuulla uskomattomia tarinoita uransa aikana – tässä kuitenkin tapaus, jollaista kukaan ei ole voinut kokea aikaisemmin.

Kaliforniassa, San Diegossa työskentele poliisi oli kirjoittanut raportin pesukarhun ja miehen välisestä taistelusta, joka päättyi eläimen voittoon.

Mies oli kohdellut eläintä kaltoin, mutta saanut jälkeenpäin maistaa omaa lääkettään.

Voit lukea raportin alapuolelta:

”Syyskuun 15. päivä: ”Miespuolinen laivastoupseeri oli poistunut humalassa baarista ja yrittänyt ajaa ajoneuvoa, jossa oli alkolukkojärjestelmä. Epäilty oli liian humalassa käynnistääkseen autonsa, joten hän meni puistoon, jossa hän pyydysti roskapöntössä olleen pesukarhun. Mies käytti pesukarhua hyväkseen yrittämällä saada eläimen puhaltamaan alkolukkoon.”

(Hän onnistui saamaan auton käyntiin)

”Pesukarhu oli mennyt tajuttomaksi puristelun seurauksena, jonka jälkeen mies heitti eläimen ajoneuvonsa lattialle. Pesukarhu oli hetken kuluttua kuitenkin herännyt ja hyökännyt epäillyn kimppuun, jonka seurauksena hän oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja törmännyt aitaan. Lopulta ajoneuvo oli pysähtynyt uima-altaaseen. Uhri sai lukuisia raapimis- ja puremajälkiä kämmeniin, naamaan, mahaan ja käsivarsiin. ”

this_police_report_could_easily_be_a_hollywood_movie_script_640_high_02

Tämä tarina on aivan käsittämätön. :D

Jaa juttu, jos laivastoupseeri sai mielestäsi sitä mitä tilasi!