Kännissä sattuu uskomattomia tilanteita – näin hurjaa juttua en ole kuitenkaan kuullut koskaan aikaisemmin.

Puolan Wroclawin ulkopuolelta kotoisin oleva Kamil Pole oli illan aikana nauttinut liikaa vodkaa, jonka vuoksi hänen sydämensä petti.

Mies todettiin kuolleeksi, mutta surullinen tarina ei päättynyt vielä tähän.

1

Kamil oli poistunut baarista huonovointisena ja kaatunut hetken kuluttua maahan. Paikalle hälytettiin ambulanssi ja miestä yritettiin elvyttää, mutta hän ei selvinnyt.

25-vuotiasta mies vietiin sairaalan ruumishuoneelle, jossa hänet laitettiin kylmiöön. Saman päivän aikana tapahtui kuitenkin jotain uskomatonta…

Ruumishuoneen kaapista alkoi kuulua kolinaa ja vartija avasi luukun peloissaan. Hän huomasi Polen alastomana – mies pyysi ensimmäisenä vilttiä, sillä häntä paleli.

Vartija ei ollut uskoa näkemäänsä todeksi, niinpä hän soitti poliisille. Samaan aikaan lääkärit saapuivat ruumishuoneelle ja tutkivat miehen läpikotaisin.

Kamil Pole ei kuitenkaan mennyt kotiin lepäämään, sillä hän päätti lähteä baariin oluelle – ei sitä sentää joka päivä herätä kuolleista! Baarimikko on varmasti ollut ymmällään, kun ”kuollut” mies on astunut kapakkaan ja tilannut yhden keppanan.

Tällä puolalaismiehellä oli enkeli matkassa – toivottavasti hän otti tapahtuneesta opikseen! 

Jaa tarina ystävillesi, joiden kanssa käyt silloin tällöin ”parilla.” :D

Lähde: Speisa.com