Silloin kun elämä kolhii ja kaikki menee päin metsää ei ole enää mitään hävittävää ja kaiken ei tarvitse olla niin virallista. Esimerkiksi asunnonmyynti-ilmoituksen. Tori.fi sivustolta löytyy hauska (?) ilmoitus jossa elämäänsä pettynyt henkilö myy asuntonsa lisäksi kaiken irtaimiston humoristisella tyylillä ja tavaraahan löytyy niin paljon, että ne myymällä varmasti saa kuitattua osan talon hinnasta. Toivottavasti talo ja kamat menevät kaupaksi ja kaveri saa uuden alun elämälleen.

Asuntoilmoitus

Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet.

1968 vuonna rakennettu talo, korjattu lattiaa ja putkea mitä nyt talossa menee.Myyntiin kaikkineen jäljellä olevine irtaimistoneen. Kauppaan kuuluu pihalla oleva auto, työkalut jne kaikki mitä pihasta löytyy (työautoa lukuunottamatta)

Olin suunnitellut valmiiksi elämäni jo liiankin tarkkaan, ja sain karvaasti kokea sen että suunnitelmat eivät itselläni kannata. Tartu siis tilaisuuteen, ja osta tästä valmiiksi suunniteltu elämä, talo, auto(tapauskohtaisesti) ja haaveet.

talosta löytyy televisiota, turkista, sohvaa, öljyt lämmitykseen, kirvestä, rakennustarviketta ja vasaraa. Löytyy v8 lehteä ja vedenkeitintä. Jallua lehtinä, ja pulloissa. (yleensä tyhjinä)

Idyllisellä paikalla oleva mahtava, rauhallinen talo josta keskustaan 10min, bussit kulkevat tunnin välein.

Vieressä marjametsää, kasvaa sieniä, rauhallista lenkkeily aluetta…

Talo on rakennettu kokonaisuudessaan yhteen kerrokseen, joten on helppo raahata taksista isäntä (tai emäntä) kottikärryillä sisälle lepäämään raskaan viikon(lopun) jälkeen.

Mökki on mäen päällä, joten valumavesistä ei ole ongelmaa, ja taksia pääsee odottamaan talvella vaikkapa pulkalla mäkeä laskemalla.

Talossa ei ole tupakoitu eikä ryy,. Tarkemmin ajatellen talossa on juotu, sisällä ja ulkona. Mutta vain ulkona poltettu. Kesällä mukava viettää kavereiden/perheen kanssa aikaa omassa rauhassa.

Jos et halua kuulla fraasia ”mikä *ttu teitä porilaisia vaivaa” älä osta tätä taloa. Talo on porin välittömässä läheisyydessä, 10min automatkan päässä keskustaan värivaloihin / prismaan ostamaan sitä *#€& unohtunutta vaippapakettia.

Talon lisäksi kauppaan tosiaan kuuluu irtaimistoa vähintään riittävästi jolla saat kuitattua lähes puolet talon hinnasta, jos olet tarpeeksi hyvä kauppias.

Näytöt soittamalla ja samalla voidaan vaikka saunoa harvian pika kiukaalla.

Tyhmäkin tietää miten lisätietoa saa. (ps kysymällä)

Alkuperäinen pohjapiirrustus jonka jälkeen huoneita hieman muokattu.