Amazonin uusin tuote on herättänyt ristiriitaisia ajatuksia ihmisissä, jotka pitävät herkuttelusta.

Jos haluat pudottaa painoa tai säästä rahaa niin tämä ranneke saattaa olla todella avulias.

Amazon myy Pavlok-ranneketta, joka lupaa nopeasti näkyviä tuloksia. Oli kyse sitten internetissä surffailusta, kynsien pureskelusta, torkuttamisesta tai herkuttelusta.

Periaatteessa jokaisella kerralla, kun ylität sallitun rajan niin laite antaa sinulle 350 voltin sähköiskun, jotta muistaisit käyttäytyä.

Ja mikä parantaa tilannetta entisestään? Kaverisi voivat myös ladata sovelluksen, jonka avulla he antavat sinulle sähköiskun, jos syöt yhden ranskalaisen liikaa tai esimerkiksi leivoksen.

Valmistaja kommentoi tuotettaan seuraavasti:

”Pavlok antaa mahdollisuuden kommunikoida matelija-aivojesi kielellä lisäämällä epämiellyttävän kokemuksen (turvallinen ja harmiton sähköisku ranteeseen) aina, kun rikot rajojasi. Tämä auttaa aivojasi liittämään esimerkiksi herkut epämiellyttäviksi, jonka seurauksena et halua niitä enää.”

Ranneke maksaa tällä hetkellä 199 dollaria ja Pavlok pystyy antamaan yhdellä latauskerralla 150 sähköiskua. Ranneke siis kestää aika kauan ellet riko rajoja jatkuvasti.

ABC News -sivuston mukaan valmistaja kuvaili sähköiskua seuraavasti.

”Se tuntuu aivan siltä kuin koskisit metalliseen ovenkahvaan sen jälkeen, kun olet hinkannut jalkojasi mattoon. Huonot tavat voi hoitaa tehokkaasti pois alta pienen kivun avulla.”

Tähän mennessä tuotetta on kritisoitu ja kehuttu eli toisin sanoen ranneke on toiminut toisille, kun taas toiset eivät ole huomanneet minkäänlaista eroa.

Ja seuraavaksi on aika jakaa tämä uutinen Facebookissa, jotta liikaa mäkkärissä asioiva ystäväsi saisi apua ongelmaansa.