Teksasilaisen miehen poika syntyi Italiassa – katso miten hän ratkaisi ”ongelman”

Tätä amerikkalaisempaa tempausta on vaikea kuvitella, koska sellaista ei luultavasti ole.

Yhdysvaltojen puolustusvoimien laskuvarjojoukoissa palveleva Tony Traconi oltiin sijoitettu perheensä kanssa Italiaan, mutta hän halusi poikansa syntyvät teksasilaisella maaperällä. Lapsi ehti kuitenkin syntyä ennen kuin Toni ja hänen puolisonsa olivat ehtineet palata Teksasiin. 

Mikään ei kuitenkaan estänyt miestä toteuttamasta ”nerokasta” suunnitelmaa: hän pyysi vanhempiaan täyttämään muovisen astian mullalla ja lähettämään paketin hänelle. Tämän jälkeen hän piilotti mullan vaimonsa sairaalasängyn alle, jotta poika syntyisi teknisesti ottaen teksasilaiselle maaperälle. 

200 dollarin kuljetus

”Käytin yli 200 dollaria mullan kuljettamiseen Teksasista Italiaan. Aion piilottaa mullan sängyn alle, jotta poikani voi syntyä Teksasin maaperälle”, Traconi kirjoitti julkaisussa, joka on myöhemmin muutettu yksityiseksi.

Italialaisessa sairaalassa, teksasilaisella maaperällä syntynyt Charles Joseph Traconis sai myös koskettaa ensimmäisenä teksasilaista maaperää. Tony ei heittänyt multaa pois vielä tämänkään jälkeen, sillä hän odotti poikansa olevan tarpeeksi vanha, jotta hänet voitaisiin pukea ja valokuvata mullan päällä. 

En tiedä mitä sanoa. Jenkit ovat jenkkejä… 😀 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.