Kaksi suurikokoista karhua ottivat yhteen suomalaisessa metsässä. Kuhmossa, Suomessa kuvattu video onkin alkanut leviämään eri puolilla maailmaa.

Tero Pylkkänen oli onnistunut hiipimään aivan karhujen läheisyyteen ja kuvaamaan rajun yhteenoton videolle ennennäkemättömän läheltä. YouTube-videon mukaan Tero oli piilossa majassa, joka on rakennettu karhujen valokuvausta varten. Tällä kertaa oli kuitenkin onni matkassa, kun piilopaikan eteen asteli kaksi täysikasvuista kontiota.

Karhut ovat ulkonäöltään leppoisan näköisiä karvaturreja eivätkä ne myöskään näytä kovin nopeilta tai ketteriltä. On kuitenkin fakta, että täysikasvuiset karhut voivat kiivetä puuhun, uida ja juosta jopa 60 kilometrin tuntinopeudella. Ihminen on siis lähinnä kömpelö perunasäkki verrattuna karhun fyysisiin ominaisuuksiin.

Voit katsoa oheiselta videolta miltä näyttää, kun kaksi täysikasvuista karhua ottavat toisistaan mittaa metsän siimeksessä. Emme tiedä, mistä riita johtuu, mutta veikkaisin että kyse on reviirin puolustamisesta.

Jaa video Facebookissa, jos Teron kuvaama video oli mielestäsi upea!