Tuksu räyhäsi oikeudessa – ehdoton vankeustuomio!

shutterstock_110854697

Kohublondi Johanna Tuksu Tukiaiselle luettiin tänään tuomio Helsingin käräjäoikeudessa. Tuomio ei miellyttänyt, vaan nainen otti kantaa aloittamalla rähinöinnin ja huutamisen.

Johanna Tukiainen tuomittiin tänään torstaina pahoinpitelystä ehdottomaan vankeustuomioon kuudeksikymmeneksi päiväksi. Tuomio koski kesällä 2011 Vihdissä tapahtunutta välikohtausta, jossa Johanna oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän. Johanna joutuu vankeustuomion lisäksi maksamaan 550 euroa kivusta ja särystä, ja kohublondi meni tolaltaan tuomiosta. Tuksu panikoi kuolevansa vankilaan, koska kärsii paniikkihäiriöstä. ”Toivottavasti te olette nyt tyytyväisiä”, nainen huusi. Hän soitti suutaan kovaan ääneen ja käski lehdistöä lopettamaan kuvaamisen.

Tuksu ryntäsi nopeasti paikalta oikeudenkäynnin jälkeen, eikä suostunut antamaan kommentteja tuomiostaan. Tukiainen haluaa suorittaa tuomionsa yhdyskuntapalveluna, ja aikookin hakea soveltuvuustesteihin. Nainen aikoo myös valittaa hovioikeuteen.

Johannan lisäksi myös hänen Julia-siskonsa tuomittiin samaisen illan tapahtumien vuoksi pahoinpitelystä. Välikohtauksen aikana Julia löi paikalla ollutta henkilöä nyrkillä kasvoihin ja tuomittiin näin ollen maksamaan 70 päiväsakkoa, eli tässä tapauksessa 420 euroa, 1221 euron vahingonkorvausmaksut sekä oikeudenkäyntikulut.

Lähde: Seiska, Seiska


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.