Olet juuri ostanut kondomeja ja suunnittelit pitää hauskaa seksin merkeissä, mutta sitten tutkijat tulevat paikalle ja kertovat sinulle vaarallisia faktoja seksistä. Tähän ongelmaan ei auta kondomi, kypärä, polvisuojat tai mikään muukaan.

Young couple in the couch having conflict problem

Tutkijaryhmä halusi selvittää mikä seksiliike aiheuttaa eniten penismurtumia.

Journal of Impotence Researchin julkaiseman tiedotteen mukaan ”doggy style” oli listan kärjessä ja se aiheutti noin 41% kaikista penismurtumista.

Tämä tarkoittaa sitä, että intohimoisen hetken aikana miehen penis voi murtua aiheuttaen suunnatonta kipua, verenvuotoa ja shokkitilan. Monella on harhakuvitelma siitä, että peniksen sisällä olisi jokin luu, joka voi murtua – tämä on harhaluulo, vaikka penis voi tuntuakin ”murtuneelta”, yleensä tilanne aiheutuu siitä, kun miehen sukupuolielin osuu naisen lantioluuhun intensiivisen seksin aikana – ja peniksen paisuvaiskudos repeää.

Journal of Impotence Researchin tutkimukseen osallistui 90 miestä, joista kaikki olivat 18 – 66-vuotiaita. Heistä kaikki olivat joskus murtaneet peniksensä seksin aikana, syitä oli monia: masturbointi, peniksen taivuttelu, lähetyssaarnaaja -asento, doggy style ja nainen päällä -asento.

Lähetyssaarnaaja oli toiseksi vaarallisin liike, vaikka se ei kuulostakaan niin vaaralliselta kuin moni muu akrobaattisempi liike. Tutkijoiden mukaan lähetyssaarnaaja ja doggy style -asennot aiheuttivat eniten vaurioita virtsaputkeen ja peniksen paisuvaiskudokseen.

”Nainen päällä” oli kolmanneksi vaarallisin liike.

Tutkimuksessa kerrotaan: ”Emme tutkineet penismurtumien vakavuutta doggy style ja lähestyssaarnaaja -asentojen välillä, mutta doggy style -liikkeen aiheuttamat murtumat olivat huomattavasti vakavampia kuin nainen päällä -liikkeen aiheuttamat tapaturmat.”

Muistakaahan olla tarkkoina, vaikka intoa onkin välillä enemmän kuin järkeä!

Jaa tieto ystävillesi, jotta he muistavat välttää kivuliaan ja pahimmillaan pysyviä vaurioita aiheuttavan onnettomuuden!

Lähde: iflscience.com