Grand Canyonin henkeäsalpaavat maisemat meinasivat viedä tytön hengen.

Grand Canyon on Coloradojoen kaivertama jyrkkäreunainen kanjoni Luoteis-Arizonassa Yhdysvalloissa. Sitä ympäröi Yhdysvaltain ensimmäisiin kansallispuistoihin lukeutuva Grand Canyonin kansallispuisto. Grand Canyon on usein luokiteltu maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon.

Grand Canyon on huimat 446 kilometriä pitkä ja sen leveys vaihtelee muutamasta kilometristä jopa 29 kilometriin. Kanjonin syvyys on enimmillään noin 2 kilometriä. Kanjonin seinämät ovat muovautuneet miljoonia vuosia kestäneen geologisen prosessin aikana.

Maailmankuulu turistikohde

Grand Canyonissa ja sen kansallispuistossa vierailee vuosittain miljoonia ihmisiä, jotka haluavat nähdä ja kokea jylhät maisemat paikan päältä.

Samalla turistien tulisi kuitenkin pitää mielessä, että he seisovat parhaimmillaan lähes 2 kilometrin korkeudessa ja pienikin horjahdus voisi johtaa varmaan kuolemaan.

Valokuva meinasi johtaa kuolemaan

Tässä tapauksessa äiti, Erin Koford, ja tytär, Emily, olivat nousseet kanjonin huipulle ihastelemaan henkeäsalpaavia maisemia. He päättivät lukemattomien muiden ihmisten tavoin ikuistaa ainutlaatuisen hetken valokuvien avulla. Niinpä tytär nappasi kameran ja lähti peruuttamaan taaksepäin saadakseen äidistään valokuvan, jossa maisemat näkyvät kunnolla.

Voit katsoa oheiselta videolta, mitä seuraavaksi tapahtui…