Pettäminen on usein asia, jota ei voi unohtaa noin vain.

Tämä pariskunta eli loistokasta elämää ja kaikki näytti olevan hyvin ainakin, kun suhdetta tarkasteltiin ulkoapäin. Todellisuudessa mies oli melkoinen huijari, jolla oli useita suhteita muiden naisten kanssa.

1. Nuori pariskunta tapasi ja he rakastuivat tulisesti toisiinsa lähes ensisilmäyksellä.

2. Mies ja nainen halusivat viettää koko elämänsä yhdessä, niinpä he menivät naimisiin jo vuoden seurustelun jälkeen.

3. He muuttivat Floridaan, sillä molemmat rakastivat hiekkarantoja ja aurinkoa.

1

4. Miehen ja naisen työurat olivat nousukiidossa ja molemmat tienasivat hyvin.

5. He ostivat tämän jälkeen unelma-asunnon, jonka he sisustivat mielensä mukaan.

3

6. Eräänä sunnuntaina vaimo oli keräsi vaatteita ja oli viemässä niitä pyykkitupaan, jota myös toiset naapurit saivat käyttää.

2

7. Vaimo kävi läpi pyykkejä tavalliseen tapaan ja heitteli niitä pyykkikoriin.

4

8. Vaimo lajitteli likaisia ja puhtaita vaatteita, mutta huomasi yllättäen sängyn patjan välissä punaiset alushousut, jotka eivät kuuluneet hänelle. Hän kuitenkin ajatteli, että ehkä alushousut olivat menneet vahingossa sekaisin yhteisen pesutuvan vuoksi.

5

9. Naapuri, jolle alushousut kuuluivat käyttäytyi erittäin kylmästi vaimoa kohtaan, mutta mies tuntui olevan aina naapurin mielestä mukava.

10. Naisen ajatukset alkoivat juosta ja hänelle tuli mieleen tilanne, jolloin mies oli jäänyt kotiin kahdeksi päiväksi, sillä hän oli flunssassa.

11. Nainen sai mieheltään saman pöpön ja jäi kotiin. Mies oli parantunut flunssasta ja lähtenyt töihin. Samana päivänä naapurin nainen ilmestyi heidän ovelleen.

6

12. Vaimon mielestä jokin oli pielessä, mutta hän ei ollut varma oliko mielikuvituksella osaa ”jokin on pielessä” -tunteeseen.

13. Nainen kysyi mieheltään naapurin alushousuista, mutta mies vaihtoi nopeasti puheenaihetta ja vaikutti kiusaantuneelta.

14. Vaimo päätti palauttaa löytämänsä alushousut naapurin naiselle. Nainen väitti hermostuneena, että housut eivät olleet hänen.

7

15. Vaimo alkoi tehdä johtopäätöksiä kummallisista tilanteista, joita viime aikoina oli sattunut. Mies oli lähtenyt kotoaan kummallisina ajankohtina ja saanut jatkuvasti puheluita ja tekstiviestejä. Tässä vaiheessa nainen alkoi olla varma siitä, että jokin on todellakin pielessä.

16. Kahden viikon päästä vaimo löysi tuntemattoman naisen rintaliivit pyykkien seasta. Tässä vaiheessa asiat alkoivat näyttää ikävän selviltä.

9

17. Vaimo kysyi suoraan mieheltään muista suhteista ja sai järkyttävän vastauksen. Kävi ilmi, että miehellä oli ollut useita suhteita heti, kun pariskunta oli muuttanut uuteen kotiinsa.

18. Mies pyysi anteeksi ja lupasi muuttua paremmaksi. He sopivat, että muuttaisivat uuteen kaupunkiin ja aloittaisivat ”alusta.” He myivät omaisuutensa ja sopivat tapaavansa uudessa kaupungissa, kun vaimo oli saanut työasiat selvitettyä.

10

19. Mies oli jo muuttanut edeltä ja hän soitti, tekstasi ja lähetteli vaimolleen sähköposteja. Nainen ei ollut kuitenkaan vaihtanut kaupunkia, vaan jäi aurinkoiseen Floridaan. Nainen oli ostanut uuden asunnun ja päättänyt elää huoletonta elämää sinkkuna.

11

20. Mies sai lopulta sen, mitä hän oli tilannut. Monet suhteet vieraiden naisten kanssa olivat vaimolle yksinkertaisesti liikaa ja niitä ei vain voinut unohtaa.

Lähde: lifebuzz.com