Poliisit saavat jatkuvasti kritiikkiä Yhdysvalloissa ja tätä videota katsoessa ei tarvitse ihmetellä miksi.

Dubaista Yhdysvaltoihin matkustanut mies ajoi liikennesääntöjen mukaan, kunnes poliisi pysäytti hänet ja alkoi esittämään erikoisia vaatimuksia. Mies ei kuitenkaan väittänyt vastaan, vaan hän yritti vastata poliisin kysymyksiin parhaansa mukaan ja antaa samalla tarvittavat dokumentit.

Poliisi ei halunnut ymmärtää tai ei vain ymmärtänyt mistä oli kyse

”En ole koskaan yrittänyt houkutella poliiseja luokseni, jotta saisin videoilleni katselukertoja. Kunnioitan poliiseja ja hymyilen aina, mutta tällä kertaa tapasin Donald Rummer -nimisen poliisin Oregonissa ja minun täytyy sanoa, että hän oli kaikista ylimielisin, hyökkäävin ja ilkein poliisi, jonka olen koskaan tavannut”, Lamborghinin kuljettaja kertoo ja jatkaa:

”Auto oltiin rekisteröity Dubaissa, josta olen kotoisin. Lamborghini oltiin kuljetettu vain väliaikaisesti Yhdysvaltoihin lyhyttä lomaa varten. Aivan kuin kanadalainen kuljettaja olisi Yhdysvalloissa Kanadan kilpien kanssa, todella yksinkertaista. Ajoin nopeusrajoitusten mukaisesti ja noudatin liikennesääntöjä, mutta tällä poliisilla ei tuntunut olevan mitään hajua kansainvälisestä liikennelaista.”

Tosissaan videota katsoessa tuntuu todella siltä, että poliisilla on jotain tätä miestä vastaan. Ehkä hän on kateellinen siististä autosta tai sitten vain ennakkoluuloinen miehen taustojen vuoksi. Joka tapauksessa poliisi sai ansaitsemansa opetuksen, kun mies toimitti hänelle jokaisen dokumentin ja paperin ilman minkäänlaisia ongelmia. Tämän jälkeen poliisille tuli ”toinen keikka” ja hän lähti nolostuneena tiehensä.

Voit katsoa auton kojelautakameralle tallentuneen videon alapuolelta: