Vanhoissa linnoissa on jotain maagista, joka saa aikuisetkin ihmiset uppoutumaan Disney -kaltaiseen satumaailmaan.

Vanhoja linnoja ei tulisi unohtaa ja jättää huomiotta, sillä ne muistuttavat meitä nostalgisista aikakausista, joihin pääsee palaamaan tänä päivänä lähinnä elokuvien ja valokuvien myötä. Ranskalaisopettaja päätti nostaa Ranskassa sijaitsevan linnan jälleen parrasvaloihin, vaikka se paloikin pahasti vuonna 1932.

Lina

Ranskassa, Poitou-Charentesen maakunnassa sijaitsee linna, joka on kuin suoraan sadusta. Ei olekaan vaikea kuvitella linnan muureilla 1200-luvulla kävelleitä ihmisiä ja neitokaisia, jotka olivat pukeutuneet siististi.

Linnan on nimeltään Château de la Mothe-Chandeniers ja 1200-luvulla se toimi Barclay-nimisen suvun kotina. Suvussa ei virrannut kuninkaallinen veri, mutta he olivat tiiviissä tekemisissä Ranskan kuninkaallisten kanssa useiden sukupolvien ajan. Linna valloitettiin keskiajalla ja ryöstettiin Ranskan vallankumouksen aikana, jonka seurauksena se päästettiin huonoon kuntoon. Linnan omisti usea eri sijoittaja, kunnes vuonna 1932 se paloi pahasti ja vaurioiden seurauksena se jätettiin lojumaan oman onnensa nojaan.

Onneksi opettaja päätti lentää Drone-lennokilla ja kuvata sen kauneuden ihmisten nähtäville!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=SUsjsqAjer4