Rakkaus voi löytyä mitä erikoisimmista paikoista, kuten tämä tarina osoittaa.

Twitter-käyttäjä sixthformpoet julkaisi tarinan, jollaista ainakaan minä en ole aikaisemmin kuullut.

Tarina alkaa surullisesti, kun miehen isä kuoli ja hänet haudattiin pienen kylän hautausmaalle. Mies kertoi käyneensä isänsä haudalla todella usein ja kertoo tekevänsä sitä edelleen…

Twitter-käyttäjä kuitenkin lupaa, että tarina muuttuu pikku hiljaa koomisemmaksi…

Sixthformpoet kertoo vieneensä isänsä haudalle, joka jopa palkittiin paikallisessa kukkakilpailussa.

Isän haudan vieressä oli kuitenkin mies, jonka haudalla ei ollut koskaan kukkia. Hän oli kuollut joulupäivänä vain 37-vuotiaana ja kukaan ei vienyt hänen haudalleen kukkia. Niinpä mies päätti alkaa ostaa kukkia myös tuntemattoman miehen haudalle. 

Sama meno jatkui jonkin aikaa, mutta mies ei koskaan maininnut asiasta muille.

”Kyseessä oli minun henkilökohtainen juttuni, tein maailmasta parempaa paikkaa yksi kukkakimppu kerrallaan. Tiedän että tämä kuulostaa oudolta, mutta pidin häntä ystävänäni.” 

”Aloin kuvitella että välillämme on salainen yhteys, jokin veti minua hänen puoleensa. Ehkä me kävimme samaa koulua, pelasimme samassa jalkapallojoukkueessa tai mitä tahansa. Joten googlasin hänen nimensä ja osuma löytyi 10 sekunnissa.”

”Vaimo ei jättänyt hänelle kukkia, sillä MIES OLI MURHANNUT HÄNET. JOULUPÄIVÄNÄ. Kun hän oli murhannut vaimonsa, hän murhasi myös vanhempansa. Tämän jälkeen hän hyppäsi itse junan alle.”

”JA TÄMÄN VUOKSI kukaan ei vienyt hänelle kukkia. Ei kukaan muu paitsi minä, tietenkin. Minä jätin hänelle kukkia. Minä jätin hänelle kukkia joka toinen viikko. Joka toinen viikko KAHDEN JA PUOLEN VUODEN AJAN.””

”Tunsin kamalaa tuskaa hänen vaimoaan ja vanhempiaan kohtaan. En kuitenkaan aikonut viedä heille kukkia joka toinen viikko kahden ja puolen vuoden ajan, mutta tunsin olevani heille anteeksipyynnön velkaa.” 

”Selvitin minne vaimo ja vanhemmat oltiin haudattu, ostin kukkia ja ajoin heidän hautausmaalleen. Seisoin heidän hautansa edessä pyytäen anteeksi samalla, kun tuntematon nainen ilmestyi taakseni. Hän halusi tietää kjuka minä olin ja miksi jätin kukkia hänen tädilleen ja isovanhemmilleen. NOLOA.”

”Selitin tilanteen ja hän sanoi että se oli outoa mutta melko suloista. Sanoin kiitos, se on vähän outoa ja voi luoja MINÄ PYYSIN HÄNEt DRINKILLE KANSSANI. Ja kuin ihmeen kaupalla, hän sanoi kyllä. Kaksi vuotta myöhemmin, hän sanoi toisen kerran kyllä, kun kosin häntä. Näin minä tapasin vaimoni. LOPPU.”

En ole koskaan kuullut lähellekään näin erikoista rakkaustarinaa…

Pistä uutinen jakoon, jos tämä tarina ansaitsee mielestäsi näkyvyyttä.