Kun 3-vuotias tyttö Charlottesta, Pohjois-Carolinasta, kertoi vanhemmilleen huoneensa seinien takana olevista hirviöistä, niin aikuiset eivät aluksi uskoneet, että kyseessä olisi mitään ihmeellistä.

3-vuotias Saylor Class oli äskettäin katsonut DreamWorksin elokuvan Monsterit Oy, kun hän alkoi puhua vanhemmilleen seinien sisällä elävistä hirviöistä. Vanhemmat ajattelivat tytön kuulemien hirviöiden olevan mielikuvituksen tuotetta.

Itse asiassa he antoivat hänelle vedellä täytetyn sumutinpullon ja sanoivat sen olevan hirviösuojasumutetta, jolla hän voisi suihkuttaa pois kaikki hirviöt yöllä. Tyttö kuitenkin valitti samasta asiasta kuukausien ajan.

Saylorin vanhemmat alkoivat ottaa tyttären puheet vakavammin, kun hänen äitinsä Massis huomasi mehiläisten parveilevan ullakon ja savupiipun lähellä perheen vanhassa maalaistalossaan.

Hyönteistorjuja hälytettiin paikalle

Saylorin vanhemmat päätyivät soittamaan hyönteistorjujalle, joka tunnisti hyönteiset hunajamehiläisiksi. Hunajamehiläisiä ei saa tappaa Yhdysvalloissa, sillä ne ovat suojeltuja. Hyönteistorjuja huomasi mehiläisten matkaavan kohti ullakon lattialevyjä suoraan pienen tytön huoneen yläpuolelle.

Hyönteistorjuja skannasi Saylorin huoneen seinät lämpöskannerilla ja ei meinannut uskoa näkemäänsä, sillä seinä hehkui punaisen keltaisena.

Koska hunajamehiläisiä ei saa vahingoittaa Yhdysvaltain laissa, mehiläishoitaja kutsuttiin hätiin. Mutta kyse ei ollutkaan muutamasta mehiläisestä, vaan massiivisesta pesästä, joka ulottui syvälle talon seiniin.

Mehiläishoitaja kertoi Classin perheelle, ettei ollut koskaan nähnyt mehiläispesän menevän niin syvälle seinien sisään. Saylor alkoi kutsua mehiläishoitajaa ”hirviönmetsästäjäksi”.

Hoitaja poisti hyönteiset tekemällä reiän seinään ja imuroimalla ne laatikoihin.

Operaation aikana mehiläishoitaja sai talteen 55 000 – 65 000 mehiläistä ja 100 paunaa (45 kg) hunajakennoa. Rouva Massis Class kertoi paikallisille toimittajille, että mehiläiset ja niiden hunaja vaurioittivat talon sähköjohtoja, ja hän arvioi kaikkien korjaustöiden kokonaiskustannusten olevan yli 20 000 dollaria.

Tällaiset tapaukset ovat harvinaisia, mutta eivät suinkaan ennenkuulumattomia.

Lähde: odditycentral.com