Maailmankuulu eläinvalokuvaaja Ren Netherland varmasti rakastaa eläimiä. Hän itse asiassa omisti 14 vuotta eläimille tarkoitetun valokuvastudion Floridassa – käyttäen Hollywoodin lavasteita kuvatakseen puudeleita, kissaeläimiä ja kaikkea siltä väliltä.

Vuodesta 2003 Netherland on matkustanut ympäri Amerikkaa ottaen osaa lukuisiin koirien huolittelukisoihin kuvaten karvaisia kilpailijoita ja heidän intohimoisia omistajiaan. Se on työ, joka mitä todennäköisimmin saa miehen hymyn kohoamaan korvasta korvaan joka päivä. Vai miten itse reagoisit, jos näkisit ihmisen parhaan ystävän maalattuna spraymaaleilla, puettuna hienostuneeseen pukuun ja näyttävän aivan sarjakuvahahmolta?

Kaikki ei kuitenkaan ole pelkkää hauskuutta, vaan touhusta löytyy myös huima määrä taitoa ja kärsivällisyyttä. Jotkut kuvaukset saattavat viedä aikaa kolme tuntia, jotta saadaan edes yksi täydellinen otos aikaan.

Vaikka Renin huvittavat kuvat hämmästyttävät ja ihmetyttävät, ovat kilpailut lähes kuolemanvakavia: jos lemmikkisi design arvioidaan kaikista äärimmäisimmäksi ja hulluimmaksi, nappaa voittaja 5000 dollarin palkintorahat.

Videolle on tallennettu joitakin parhaimpia sekä myös huonoimpia koiradesigneja, joita Ren on tähänastisilla matkoillaan kuvannut. Mitä luulet, pitäisikö eläinten omistajille antaa aplodit tästä absurdista toiminnasta?

httpvh://www.youtube.com/watch?v=hSU-PvQBx0A

Lähde: SoBadSoGood