Steve Heap / Shutterstock.com
Steve Heap / Shutterstock.com

Kissat näyttävät pörröisiltä ja halittavilta, mutta niiden tarkkaavaisten silmien takaa löytyy myös ilkikurisuutta, joka joskus pääsee yllättävillä tavoilla esiin.

Koiraansa ulkoiluttamassa ollut nainen sai kokea kissojen toisen puolen, kun ainakin kuuden kissan lauma hyökkäsi naisen kimppuun sunnuntai-iltana. 31-vuotias nainen sai useita vammoja käsiinsä ja jalkoihinsa, muun muassa naarmuja valtimoon. Nainen vietiin sairaalaan hoidettavaksi ja hänen lemmikkipuudeli, joka sai myös vammoja hyökkäyksessä, vietiin eläinlääkäriin.

Paikallinen eläinlääkäri sanoi kissojen käytöksen olleen epänormaalia eikä osannut selittää, miksi irtokissat käyttäytyivät noin aggressiivisesti. Kissat eivät yleensä hyökkää ihmisten kimppuun, mutta luonnonvaraisten kissojen tiedetään hyökkävään, jos he kokevat jonkin uhkaavan.

”Kissat eivät ole uusia maailmanlopun zombeja. Ne vain ovat hyvin reviiritietoisia ja epäystävällisiä tuntemattomia lajeja kohtaan”, kirjoittaa eläinten käytökseen perehtynyt Valérie Dramard Le Nouvel Observateur -lehdessä.

Lähde: Huffington Post