Kuva: AOP
Kuva: AOP

Teini-ikäinen mies ampui omien sanojensa mukaan kissaa vahingossa nuolella päähän.

Moo Moo -niminen kissa selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä saatuaan nuolen päähänsä viime viikolla. 18-vuotias mies oli ollut harjoittelemassa jousiammuntaa ja yksi hänen nuolistaan osui vahingossa kissaan.

Moo Moo oli koettanut päästä kotiinsa nuoli päässään, mutta ei ollut mahtunut kissanluukusta sisään. Muutaman vuoden ikäisen kissan omistaja kiidätti lemmikkinsä eläinlääkäriin, missä nuoli poistettiin.

Kissaa hoitanut eläinlääkäri Jonathan Bray järkyttyi nähtyään Moo Moon ensimmäisen kerran, mutta oli iloinen huomattuaan kuinka vähän vaurioita nuoli oli tehnyt.

”Kissalla oli hieman ammoja nenässä ja silmäkuopassa, mutta se on erittäin onnekas kissa. Nuolen vauhti on varmasti säikäyttänyt kissan, joten se on todella rohkea. Maanantaiaamuna kissa voi hyvin, se oli iloinen ja haava paranee eikä nuolesta aiheutunut mitään pitkäaikaista haittaa”, Bray kertoo.

Kuva: AOP
Kuva: AOP

Kissaa nuolella ampunut ilmoittautui itse poliisille, jotka ottivat haltuunsa miehen jousen ja muita esineitä.

”Mies kertoi kissan kävelleen nuolen reitille”, poliisin edustaja sanoo.

Poliisi harkitsee syytteiden nostoa miestä vastaan. Tuomion saadessaan mies voisi joutua jopa viideksi vuodeksi vankilaan tai saada sakkoja peräti 100 000 dollaria.

Katso lisää kuvia Moo Moosta sekä video aiheesta Huffington Postin sivuilta.