S

Seksi ei ole mitään rakettitiedettä, mutta muutamia asioita on erittäin hyvä ottaa huomioon.

100 naista vastasi kysymykseen, mikä tekee miehestä hyvän sängyssä. Alla on poimittu 6 tärkeää asiaa, jotka kannattaa pitää ensikerralla mielessä. Tiivistettynä voisi sanoa, että maalaisjärjen käyttäminen ja ”tee niin kuin haluat, että sinulle tehtäisiin” toimivat vällyjen välissä hyvinä muistisääntöinä.

1. Esileikki

86% naisista piti esileikkiä erittäin tärkeänä asiana. Älä siis mene suoraan ronkkimaan naisen alapäätä vehkeelläsi, vaan käytä myös hetki aikaa partnerisi toiveiden toteuttamiseen. Eri kehonosien suuteleminen ja hellyydenosoitukset saavat naisen juuri oikeaan mielentilaan, jonka jälkeen seksi on molemmille osapuolille nautinnollisempaa.

2. Suuseksi

Miehet rakastavat suuseksiä ja niin myös naiset. 82% naisista piti suuseksiä erittäin tärkeänä osana seksielämää. Moni mies kuitenkin karttaa suuseksin antamista naiselle.

Sexy passion couple

3. Tarpeeksi hyvä kunto

90% naisista kertoi hyvän kunnon olevan tärkeä osa seksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pitäisi jaksaa vetää useita kierroksia peräkkäin (vain 32% naisista piti tätä tärkeänä.) Yksinkertaisesti sanottuna on mukavampi harrastaa seksiä ihmisen kanssa joka ei läähätä kuin koira hetken puuhastelun jälkeen. Naisten mukaan myöskään lihakset ja ”six pack” eivät olleet olennainen osa hyvää kuntoa.

4. Ota ohjat ja ole monipuolinen

92% naisista kertoi, että on erittäin tärkeää, että miehet ottavat ohjat sängyssä. 86% naisista oli myös sitä mieltä, että seksiasentoja täytyy olla enemmän kuin pelkkä lähetyssaarnaaja. Seksin aikana tahdin muutokset olivat myös tärkeitä. Kukaan ei halua sellaista tunnetta, kuin alapäätä taottaisiin puoli tuntia katuporalla.

5. Ole hellästi ”kovakourainen”

75% naisista sanoi, että pienet läpsäytykset ja hiuksista vetäminen oli ihan ok ja suotavaa.

Huom! Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että seuraavana päivänä kehossa on mustelmia tai kolottavia paikkoja.

P

6. Tuhmat sanat

74% naisista oli sitä mieltä, että sanat merkitsivät paljon. Älä kuitenkaan ota repliikkejä suoraan lempi pornoelokuvastasi. Naiset toivovat, että keksit itse jotain romanttista ja luovaa. ”Olet niin seksikäs ja ihana” on parempi tapa, kuin se että töräyttää suusta ”haluan panna aivosi pellolle” -tyylisiä lausahduksia.

 

Lähde: Elitedaily