'

Nämä peput sisältävät magneetteja, jotka vetävät miesten katseita puoleensa.

Suurissa pepuissa on jotain taianomaista. Suuren pepun omaavat naiset elävät myös tutkimusten mukaan pidempään terveinä. Ei olekaan ihme että moni nainen haluaa itselleen suuren pepun – kyseessähän on vain halu elää hyvien elämäntapojen mukaisesti.

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa leviävä pepputrendi on aiheuttanut myös sen että moni naisista haluaa huijata ja muokata peppuaan plastiikkakirurgin veitsen alla. Peppuimplantin ottaminen ei luonnollisesti liity millään tavalla terveellisyyteen.

Peppu

”Peppuimplanttiinvaasio” johtuu osittain Kardashianeista, sillä heidän peppunsa ovat jatkuvasti medioiden etusivulla. On kuitenkin kummallista että kyseisten neitojen reidet eivät ole lainkaan treenatun näköiset, vaikka peput ovat valtavia. (Pepun kasvattaminen on nimittäin todella vaikeaa ellei tee kyykkyjä ja muita reisilihaksia jännittäviä liikkeitä, joiden myötä myös reidet kasvavat).

Oli miten oli: voit katsoa taivaalliset kuvat alapuolelta. Näiden naisten lantion – pepun – reisien suhde on täydellinen!

#1

1

#2

2

#3

3

#4

4

#5

5

#6

6

#7

7

#8

8

#9

9

#10

10

#11

11

#12

12

#13

13

#14

14

#15

15

SuomiKasino antaa 20 ilmaiskierrosta Starburstiin ilman talletusta. Luo pelitili tästä »x