Trendit muuttuvat vuosi vuodelta erikoisemmiksi – välillä minua huolestuttaa miltä ihmiset näyttävät 20 vuoden päästä.

Hampaiden värjääminen on uusi trendi, joka on herättänyt ainakin joiden naisten kiinnostuksen. Voit valita itsellesi mieluisan värin 10 värin joukosta, väri ei myöskään leviä huuliisi ja se kestää jopa 24 tunnin ajan.

Jos olet kyllästynyt valkoisiin hampaisiin, niin voit ensi kerralla kokeilla miltä värjätyt hampaat näyttävät asusi tai kynsien kanssa. ”Hammaslakka” on odditycentral.com -sivuston mukaan hammaslääkäreiden suunnittelema ja se on valmistettu etanolista ja väripigmenteistä joita käytetään laadukkaissa värjäystuotteissa. Hammaslakka ei jätä hampaisiin jälkiä, se ei maistu miltään ja voit myös syödä tai juoda huoletta.

Kuva: Chrom Tooth Polish
Kuva: Chrom Tooth Polish

Olisitko sinä valmis värjäämään hampaasi punaiseksi, siniseksi tai vihreäksi? Halloweenia vietetään viikonlopun aikana, joten uskon että tällainen idea voisi istua hyvin pelottavan asun kanssa. En kuitenkaan lähtisi värjäämään hampaitani ennen tavallista työpäivää tai treffejä.

Kuva: Chrom Tooth Polish
Kuva: Chrom Tooth Polish

“Olemme huomanneet tämän yleistyvän — oli kyse sitten baari-illasta tai tavallisesta työpäivästä”, Chrom brandin perustaja, David Silverman, kertoo Fox News -uutisille.

Chromin ainesosia ei olla paljastettu, mutta yritys väittää että tuote on 100% turvallinen ja väriaine irtoaa hampaista tavallisen hampaiden harjauksen yhteydessä. Hammaslääkärit eivät ole kuitenkaan voineet vahvistaa että tuote olisi turvallinen, sillä he eivät tiedä mitä aine tarkkaan ottaen sisältää.

Kuva: Chrom Tooth Polish
Kuva: Chrom Tooth Polish

Löytyykö sinulta ystäviä, jotka haluaisivat värjätä hampaansa? Jaa tämä uutinen Facebookissa, jos kyseinen trendi on mielestäsi naurattava!

Lähde: toothpolish.com