Meikkitaiteilija saa päivittäin kiusallisia kommentteja 1300 puntaa maksaneista huulistaan. Hän kuitenkin pitää kommentoijia ”katkerina ja kateellisina” internet-kiusaajina.

Shauna Sargeant on joutunut kiusaamisen uhriksi, kun kiusaajat varastavat hänen kuviaan ja lataavat niitä nettiin ilkeiden kommenttien kera.

22-vuotiaan kuvia löytyy lähes päivittäin sivustoilta, jossa internet-kiusaajat nimittelevät häntä ”ankaksi tai kalaksi.”

Shauna ei kuitenkaan välitä kommenteista, sillä hän rakastaa huuliaan, jotka sisältävät 4 millilitraa täytettä. Shauna tekee kovasti töitä maksaakseen huulensa takaisin, sillä hän oli ilmeisesti ottanut ne osamaksulla.

Shauna on varma siitä että ilkeitä kommentteja kirjoittavat ihmiset ovat kateellisia – hän teki jopa itselleen ”vihreänä kateudesta” meikkauksen.

”Otin huuliini täytettä ja nyt ihmiset luulevat että käyn klinikalla päivittäin, vaikka todellisuudessa näin ei ole. Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti tiedä mistä he puhuvat”, Walesista kotoisin oleva Shauna kertoo ja jatkaa:

”Henkilöt jotka ottavat huuliinsa täytettä ovat mitä luultavimmin olleet epävarmoja omista huulistaan. Tämän vuoksi huulten nimitteleminen on erityisen alhaista toimintaa.”

Mitä mieltä olet Shauna Sargeantin huulista? Mielestäni kukin henkilö saa tehdä itselleen mitä haluaa ja ketä me olemme arvostelemaan muita?

Lähde: thesun.co.uk