Poliisi julkaisi videon operaatiosta, jossa he pelastivat 8-vuotiaan lapsen kidnappaajan kynsistä. 8-vuotias tyttö oltiin viety keskellä kirkasta päivää äitinsä käsistä.

Oli toukokuun 18. päivä, kun erään perheenäidin päivä koki karmivan käänteen. Hän käveli tyttönsä kanssa kadulla, kun Fordia kuljettanut mies ajoi heidän ohitseen ja sieppasi tytön autonsa kyytiin.

8-vuotiaan tytön äiti yritti taistella sieppaaja, Michael Webbia, 51, vastaan. Äiti kuitenkin kaatui maahan ja Webb pääsi ajamaan tiehensä.

Tyttö löydettiin paikallisesta motellista

Poliisi oli saanut ilmoituksen autosta, joka oli ulkonäöltään samanlainen kuin Mihcael Webbin ajoneuvo. Auto oltiin pysäköity motellin pihalle.

Poliisi päätti mennä tutkimaan alueen, mutta heidän mukaansa mitään merkityksellistä ei löytynyt. Toisen yksikön tarkempi tutkimus kuitenkin paljasti, että pienen tytön siepannut hirviö todella yöpyi motellissa. Niinpä poliisi teki rynnäkön hänen huoneeseensa ja pelasti pienen tytön hengen.

Michael Webb oli uhannut satuttavansa tyttöä ja hänen perhettään jos tämä kirkuisi tai huutaisi apua. Niinpä pieni tyttö oli piiloutunut operaation ajaksi pyykkikasan alle.

Michael Webb sai kidnappauksesta elinkautisen tuomion.

Täytyy sanoa, että tässä tapauksessa meinasi käydä huonosti. Onneksi toinen poliisiyksikkö tutki tapausta tarkemmin ja sai tytön pelastettua.

Jaa uutinen Facebookissa, jos elinkautinen on mielestäsi oikeudenmukainen tuomio tällaisesta rikoksesta.