conrado / Shutterstock.com
conrado / Shutterstock.com

Michiganlaisen pariskunnan perheessä on selvästi miesylivoima.

Jay ja Kateri Schwandt ajattelivat 12. raskauden tuovan muutoksen perheen poikavaltaiseen katraaseen, mutta vieläkään ei perheeseen tytärtä syntynyt. Perheen äidin raskaus oli mennyt jo yliajalle, jonka he ajattelivat olevan merkki, että tyttö sieltä tulee. Katerin aiemmat raskaudet eivät ole menneey yli lasketun ajan.

Perheeseen syntyi kuitenkin jo 12 poika, joka sai nimekseen Tucker. Pojan synnyttyä synnytyshuoneessa naureskeltiin.

”Katsoin miestäni ja vaihdoimme tietävän hymyn. Kun sanotaan, että se on poika, ajattelen vain ok, eipä tässä. Osaan tämän. Tiedämme mitä teemme”, suurperheen äiti kertoo.

Perheen vanhin poika, Tyler, on 21-vuotias. Pojista suurin osa on koulussa, kotona äidin kanssa on vain kolme nuorinta, vastasyntynyt mukaan luettuna.

Perhe on roomalaiskatolinen eikä käytä ehkäisyä. He uskovat perheensä koon olevan Jumalan käsissä. Perheen äiti tulee 14 lapsen perheestä ja hänen sisarellaan on kymmenen lasta, hekin kaikki poikia.

Hedelmällisyysasioita tutkivan lääkäri Bob Barbierin mukaan suuret poikakatraat ovat ihme ja hämmästyttävää.

”Vaikuttaa siltä, että on olemassa jonkinlainen geneettinen lujuus joissakin perheissä, joissa on paljon tyttöjä tai poikia. Sitä ei ymmärretä hyvin. Se on enemmän kuin poikkeama tilastoissa”, lääkäri sanoo.

Lähde: Chron